Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Station Barcelona Sants

9 Parkeergarages gevonden
 • Numancia-Sants COPARK

  Numancia-Sants COPARK

  Overdekt (2.2m)
  2 min (109m)
  ContactlessContactloze toegang
 • NN Master Catalonia

  NN Master Catalonia

  Overdekt (2.2m)
  6 min (334m)
  Prijs voor 4 uur
 • PROMOPARC NH Sants

  PROMOPARC NH Sants

  Overdekt (2.1m)
  8 min (494m)
  Prijs voor 1 dag
 • Roma - Estació de Sants

  Roma - Estació de Sants

  Overdekt (2.2m)
  7 min (426m)
  Prijs voor 4 uur
 • Plaza Joan Pelegrí - Ave Estación Sants
  1. Goedkoper

  Plaza Joan Pelegrí - Ave Estación Sants

  Overdekt (2m)
  9 min (568m)
  Prijs voor 1 uur
 • Berlín - Numància - Estació de Sants

  Berlín - Numància - Estació de Sants

  Overdekt (2.15m)
  6 min (379m)
  Prijs voor 1 dag
 • NN Tarragona

  NN Tarragona

  Overdekt (2.1m)
  7 min (430m)
  Parclick prijs 6 uur
  21,66
 • SABA BAMSA Tarradellas - Nicaragua

  SABA BAMSA Tarradellas - Nicaragua

  Overdekt (2.35m)
  7 min (406m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 16 uur
 • SABA Estación Barcelona - Sants
  1. Dichterbij

  SABA Estación Barcelona - Sants

  Overdekt (2.1m)
  2 min (103m)
  Prijs voor 1 dag

Waar te parkeren in Station Barcelona Sants

Dit wordt geen saai artikel over hoe moeilijk het is om in Barcelona te parkeren, iets waarvan we zeker weten dat je het al weet, vooral in de buurt van het Barcelona Sants Station. Maar misschien ben je geïnteresseerd in een aantal opties als je je reis organiseert of als je een trein vanaf Barcelona Sants Station gaat nemen;)

Dan gaan we in volgorde:

Optie 1 (die we zullen noemen, 'Ik weet zeker dat er vandaag niet zoveel mensen zullen zijn')

Altijd en onder alle omstandigheden zullen er VEEL mensen zijn! Niet alleen omdat het het op één na grootste aantal passagiers in Spanje heeft, net achter Madrid-Atocha, maar ook omdat treinen hier vertrekken om Barcelona te verbinden met heel Spanje en zelfs met enkele delen in Frankrijk. Dit betekent dat je, als je zeker wilt zijn dat je een beschikbare parkeerplaats vindt zodra je aankomt, de beste optie is om dit van tevoren te reserveren. Anders moet je worstelen met toeristen en werknemers om je auto zo dicht mogelijk bij het station te parkeren.

Optie nummer 2 (ook bekend als: 'Nou, ik kan altijd op straat parkeren'):

Ja dat kan. In de groene gebieden, die voornamelijk voor inwoners zijn en waar je maar 2 uur kunt parkeren. Dan zijn er de blauwe gebieden, waar je maximaal 4 uur kunt parkeren, en natuurlijk zal er een behoorlijk zware competitie voor deze ruimtes zijn. Maar als je van tevoren je parkeerplaats bij Barcelona Sants boekt, kun je je auto daar laten staan zo lang als je nodig hebt;)

Ons advies, deze twee opties vermijden en kiezen voor optie 3, reserveer een parkeergarage via Parclick! Onze parkeergarages in de buurt van het station Barcelona Sants stellen je in staat om je auto enkele uren te parkeren (als je iemand gaat zoeken of begeleiden) of meerdere dagen (zelfs weken!). Perfect als je van plan bent langer te reizen. Bovendien garanderen we altijd een beschikbare, beveiligde en bewaakte parkeerplaats. Overdekt of onbedekt kun je dit allemaal beslissen door een kijkje te nemen op de kaart en alle parkeergarages vergelijken.

Het station en de wijk

Barcelona Sants ligt ten westen van de stad, in de wijk Sants - Montjuic, die ook bekend staat om de berg Montjuic.

Het station is relatief recentelijk geopend, sinds 1979, en zoals met alle grote stations van Adif, is het redelijk mooi van binnen, met veel faciliteiten. Dus als je trein te laat is, kun je op zijn minst koffie drinken of een kijkje nemen in een van de winkels.

Het lijkt erop dat we al alles hebben gezegd wat je moet weten om te parkeren op het Barcelona Sants-station, maar we hebben ook een laatste advies voor degenen die net in Barcelona zijn aangekomen voor een bezoek;)

Het station bevindt zich namelijk in een prachtige omgeving, dichtbij het historische centrum, bekend als de Ciutat Vella, maar ook in de buurt van de haven van Barcelona en enkele andere beroemde bezienswaardigheden!

Bovendien maakt de verbinding van het treinstation met het openbaar vervoer het verkennen van de stad een fluitje van een cent ... omdat je met de metro, de lijnen 3 en 5, de hele stad kunt bereiken.

Station Barcelona Sants