• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Station Barcelona Sants

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Station Barcelona Sants

Dit wordt geen saai artikel over hoe moeilijk het is om in Barcelona te parkeren, iets waarvan we zeker weten dat je het al weet, vooral in de buurt van het Barcelona Sants Station. Maar misschien ben je geïnteresseerd in een aantal opties als je je reis organiseert of als je een trein vanaf Barcelona Sants Station gaat nemen;)

Dan gaan we in volgorde:

Optie 1 (die we zullen noemen, 'Ik weet zeker dat er vandaag niet zoveel mensen zullen zijn')

Altijd en onder alle omstandigheden zullen er VEEL mensen zijn! Niet alleen omdat het het op één na grootste aantal passagiers in Spanje heeft, net achter Madrid-Atocha, maar ook omdat treinen hier vertrekken om Barcelona te verbinden met heel Spanje en zelfs met enkele delen in Frankrijk. Dit betekent dat je, als je zeker wilt zijn dat je een beschikbare parkeerplaats vindt zodra je aankomt, de beste optie is om dit van tevoren te reserveren. Anders moet je worstelen met toeristen en werknemers om je auto zo dicht mogelijk bij het station te parkeren.

Optie nummer 2 (ook bekend als: 'Nou, ik kan altijd op straat parkeren'):

Ja dat kan. In de groene gebieden, die voornamelijk voor inwoners zijn en waar je maar 2 uur kunt parkeren. Dan zijn er de blauwe gebieden, waar je maximaal 4 uur kunt parkeren, en natuurlijk zal er een behoorlijk zware competitie voor deze ruimtes zijn. Maar als je van tevoren je parkeerplaats bij Barcelona Sants boekt, kun je je auto daar laten staan zo lang als je nodig hebt;)

Ons advies, deze twee opties vermijden en kiezen voor optie 3, reserveer een parkeergarage via Parclick! Onze parkeergarages in de buurt van het station Barcelona Sants stellen je in staat om je auto enkele uren te parkeren (als je iemand gaat zoeken of begeleiden) of meerdere dagen (zelfs weken!). Perfect als je van plan bent langer te reizen. Bovendien garanderen we altijd een beschikbare, beveiligde en bewaakte parkeerplaats. Overdekt of onbedekt kun je dit allemaal beslissen door een kijkje te nemen op de kaart en alle parkeergarages vergelijken.

Barcelona Sants

Het station en de wijk

Barcelona Sants ligt ten westen van de stad, in de wijk Sants - Montjuic, die ook bekend staat om de berg Montjuic.

Het station is relatief recentelijk geopend, sinds 1979, en zoals met alle grote stations van Adif, is het redelijk mooi van binnen, met veel faciliteiten. Dus als je trein te laat is, kun je op zijn minst koffie drinken of een kijkje nemen in een van de winkels.

Het lijkt erop dat we al alles hebben gezegd wat je moet weten om te parkeren op het Barcelona Sants-station, maar we hebben ook een laatste advies voor degenen die net in Barcelona zijn aangekomen voor een bezoek;)

Het station bevindt zich namelijk in een prachtige omgeving, dichtbij het historische centrum, bekend als de Ciutat Vella, maar ook in de buurt van de haven van Barcelona en enkele andere beroemde bezienswaardigheden!

Bovendien maakt de verbinding van het treinstation met het openbaar vervoer het verkennen van de stad een fluitje van een cent ... omdat je met de metro, de lijnen 3 en 5, de hele stad kunt bereiken.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Station Barcelona Sants

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

David

Todo fue perfecto.la entrada, la salida, muy cerca de la estación. El parking muy limpio e iluminado.

Cristina

Situació immillorable per anar al teatre Lliure. Personal molt amable. Instal.lacions molt noves i places prou àmplies.

LUIS MIGUEL

Practico, para el sitio que ivamos, reservamos online, y no tuvimos ningun problema, repetiremos si vamos más veces. Gracias.

TANIT

La informació de que s'havia de trucar a un telèfon no era certa. Hi havia un vigilant que em va dir que agafés ticket, i a l'hora de marxar, ensenyant la reserva del Parclick em va obrir.

Iván

Llevamos varios años yendo 1 vez al mes a Barcelona y siempre aparcamos aquí. Plazas fáciles de aparcar, está limpio y cuidado.

Raul

La rapidez de gestión

Neus

No vaig veure personal en cap moment. El lector de matricula va funcionar correctament

Josep

No

Antonio

Plazas amplias. Personal muy correcto y 24h. Parking "cerca" de Sants

Carlos

Parking amplio y cómodo para acceder y salir, si vas con un coche bajito puede que te toquen los bajos en la cuesta de entrar y salir

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google