Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Het Palace hotel

0 Parkeergarages gevonden
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Het Palace hotel

Het Palace Hotel is, naar de naam een indrukwekkend hotel zo groot als een paleis, gelegen in Barcelona aan de Gran Vía de las Cortes Catalanas. In dit ongelofelijk grote hotel wordt je ook als een prins(es) behandelt.

Je hoeft alleen jouw auto nog te parkeren en je loopt binnen in een paradijs. Maar waar parkeer je de auto? Gelukkig heeft Parclick verschillende parkeergarages in de buurt van het Palace Hotel. Zo kan je altijd goedkoop parkeren zonder rond te cirkelen door nauwe straatjes voor uren.

Parkeer met Parclick in Barcelona dichtbij het Palace Hotel, Wij bieden parkeerpassen aan voor uren, dagen en maanden, vaak met onbeperkt in- en uitrijden.

Een koninklijk hotel in Barcelona

Dit 5-sterren hotel in hartje Barcelona krijgt een koninklijke uitstraling met haar hoge plafonds en klassieke meubels. Het zwembad en tarras op het dak heeft een Neoklassieke uitstraling met de ronde vormen en aardse kleuren, S´avonds kan je hier ook goed dineren met uitzicht over Barcelona en de Sagrada Familia. Alle kamers zijn ingericht met een groot bed en hemelse douch en/of bad. Dit hotel is ook geschikt voor families met kinderen. Verder huist het Palace hotel een spa, sauna en fitnessruimte.

Als je de deur uitstapt sta je binnen een paar minuten op het Plaza Cataluña of in het Park de Ciutadella. Ook de bekende las Ramblas en het Picasso museum liggen op loopafstand van het hotel. Of neem de metro naar de Sagrada Familia, de Montjuïc bergen of het strand. Meer zin in een beetje winkeltjes kijken? Dan zit je ook op de goede plaats, rondom het hotel vindt je namelijk een van de meest prestigieuze winkelcentra van de stad.

Je kan nu jouw parkeerplaats reserveren dichtbij het Palace hotel. Kies hier de parkeerplaats naar jouw wensen en reserveer binnen een paar minuten met Parclick in Barcelona.

Het Palace hotel