• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Het Palace hotel

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Het Palace hotel

Het Palace Hotel is, naar de naam een indrukwekkend hotel zo groot als een paleis, gelegen in Barcelona aan de Gran Vía de las Cortes Catalanas. In dit ongelofelijk grote hotel wordt je ook als een prins(es) behandelt.

Je hoeft alleen jouw auto nog te parkeren en je loopt binnen in een paradijs. Maar waar parkeer je de auto? Gelukkig heeft Parclick verschillende parkeergarages in de buurt van het Palace Hotel. Zo kan je altijd goedkoop parkeren zonder rond te cirkelen door nauwe straatjes voor uren.

Parkeer met Parclick in Barcelona dichtbij het Palace Hotel, Wij bieden parkeerpassen aan voor uren, dagen en maanden, vaak met onbeperkt in- en uitrijden.

Palace Hotel

Een koninklijk hotel in Barcelona

Dit 5-sterren hotel in hartje Barcelona krijgt een koninklijke uitstraling met haar hoge plafonds en klassieke meubels. Het zwembad en tarras op het dak heeft een Neoklassieke uitstraling met de ronde vormen en aardse kleuren, S´avonds kan je hier ook goed dineren met uitzicht over Barcelona en de Sagrada Familia. Alle kamers zijn ingericht met een groot bed en hemelse douch en/of bad. Dit hotel is ook geschikt voor families met kinderen. Verder huist het Palace hotel een spa, sauna en fitnessruimte.

Als je de deur uitstapt sta je binnen een paar minuten op het Plaza Cataluña of in het Park de Ciutadella. Ook de bekende las Ramblas en het Picasso museum liggen op loopafstand van het hotel. Of neem de metro naar de Sagrada Familia, de Montjuïc bergen of het strand. Meer zin in een beetje winkeltjes kijken? Dan zit je ook op de goede plaats, rondom het hotel vindt je namelijk een van de meest prestigieuze winkelcentra van de stad.

Je kan nu jouw parkeerplaats reserveren dichtbij het Palace hotel. Kies hier de parkeerplaats naar jouw wensen en reserveer binnen een paar minuten met Parclick in Barcelona.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Het Palace hotel

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Bebe

Very Easy, Very Accesible

Carmen

plazas de parking correctas

Claire

Arrivée vers 13h. Nous avions réservé 3 jpurs sur le site. Le gardien nous a accueilli, nous a tout expliqué, donné le ticket de sortie illimité. Très aimable. Parking surveillé. Accès facile. Je recommande.

Sofía

El personal es super amable! Un diez

Vipulkumar

Perfecto

NURI

Fantástico. Todo súper bien

Beatrice

Beaucoup de mal et de temps à trouver ma réservation sur l ordi de l accueil ......

Francisco

El trato con el personal fue excelente. La ubicación también. Genial lo recomiendo 100 ×100.

Josep

El dijous vaig poder aparcar a la zona de parking més propera al aquarium que normalment está tencada i no s' enten perquè. En aquest cas i per tema de movilitat es d' agraïr, peor normalment no es deixa. Moltes Gràcies.

Stephane

Ça nous a très bien servi

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google