Parkeergarages dichtbij Hotel W

10 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  APK2 Plaza del Mar

  Overdekt (2m)
  13 min (760m)
  Prijs voor 1 dag

  BSM Moll de la Fusta

  Overdekt (1.95m)
  22 min (1.3km)
  Prijs voor 3 uur

  SABA BAMSA Barceloneta Centre

  Overdekt (2.2m)
  22 min (1.3km)
  Prijs voor 16 uur

  BSM Hospital del Mar-Barceloneta

  Overdekt (2.1m)
  27 min (1.6km)
  Prijs voor 3 uur

  INDIGO Tres Chimeneas - Mata

  Overdekt (1.9m)
  28 min (1.7km)
  Prijs voor 2 uur

  Edén

  Overdekt (2.1m)
  29 min (1.8km)
  Prijs voor 3 uur
  1. Goedkoper

  PROMOPARC Vilà i Vilà

  Overdekt (2.1m)
  30 min (1.8km)
  Prijs voor 3 uur

  SABA BAMSA Paral.lel

  Overdekt (2.1m)
  31 min (1.9km)
  Prijs voor 16 uur

  BSM Biomèdic

  Overdekt (2m)
  32 min (1.9km)
  Prijs voor 3 uur

  Laietana Princesa

  Overdekt (2m)
  33 min (2.0km)
  Prijs voor 2 uur

Waar te parkeren in Hotel W

Het Hotel W in Barcelona, ook bekend als Hotel Vela, is een van de voorbeelden voor de Hotel business in Barcelona. Het hotel bevindt zich op Paseo Marítimo van Barcelona en is voorzien van alle luxe die je hartje begeert.

Parkeren dichtbij het hotel is vrij belangrijk. Je wilt natuurlijk alles halen uit je nachtje of je etentje in het Hotel W. Parkeren kan vrij lastig zijn in dit deel van Barcelona en de beste optie is een bewaakte parkeergarage.

Als je een bewaakte parkeerplaats zoekt dichtbij het Hotel W in Barcelona, ben je hier op het goede adres. Parclick kan je helpen. Boek een parkeerplaats dichtbij alle bezienswaardigheden door te filteren wat je zoekt. Kies een parkeerplaats, voor hoe lang en voor wanneer. Klik! Bam! Je hebt geboekt. Zo makkelijk is het. Je parkeerzorgen zijn over met Parclick.

Parkeren dichtbij het Hotel W in Barcelona

Het mooie 5-sterren hotel op het uiteinde van Barcelona

Het bekendste kenmerk aan het Hotel Vela is haar mooie architectuur. Het hotel is voorzien van alle luxe, ideaal voor optimaal genieten in Barcelona. Ze zijn trotse eigenaar van 3 restaurants en hebben gourmet opties onder leiding van Michelin-ster chefs. Ook heeft het hotel een terras met luxe bar.

Iets wat je niet over het hoofd kan zien bij dit hotel is de indrukwekkende locatie. De kamers hebben een geweldig uitzicht over de Middellandse zee. Zo krijg je de illusie van een schip.

Rondom het hotel heb je verschillende mogelijkheden voor recreatie en cultuur. Zo kan je het symbolische Ciutat Vella bekijken, de Passeig del Born en lopen over de Las Ramblas. Op loopafstand van het hotel ligt ook Haven Vell. Bezoek ook de grote winkelcentra!

Als je een hotelovernachting hebt in Hotel W, boek dan met Parclick. Wees verzekerd van een parkeerplaats op loopafstand van het hotel, geen gedoe met straat parkeren. Geniet voor 100% van je bezoek aan het mooie Barcelona met Parclick!

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Hotel W in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .