• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in El Born

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in El Born

Nu kan parkeren behoorlijk zwaar zijn, omdat veel straten niet breed genoeg zijn voor auto's, en veel van de gebieden die groot genoeg zijn, in voetgangersgebied zijn gemaakt.

Als je dan ergens een parkeerplaats vindt, moet je natuurlijk rekening houden met welke zone het is. Zones? Welke zones? Welnu, het centrum van Barcelona is verdeeld in twee parkeerzones ... de groene zone en de blauwe zone. Je kunt 2 uur parkeren in de groene, en maximaal 4 uur in de blauwe ... voordat je je auto moet verplaatsen, dus het is nauwelijks ideaal als je je dag wil doorbrengen genietend van de wonderen van de Catalaanse hoofdstad.

Dus wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je reis een ontspannen start krijgt? Reserveer je parkeergarage met Parclick natuurlijk! Bekijk de kaart om alle parkeergarages te zien die we hebben in de buurt van El Born, en in heel Barcelona!

El Born: de middeleeuwse wijk

Vol met cultuur en nachtleven

Dit is een van de wijken in Barcelona die de afgelopen jaren veel is gegroeid. Historisch gezien zijn de middeleeuwse straten voorzien van een groot aantal eet- en drinkgelegenheden, ideaal om tot diep in de nacht te genieten!

El Born Barcelona ligt tussen de bekende Vía Laietana en Barceloneta. Hoewel het geen zeer centraal gelegen plaats in Barcelona is, kun je toch naar het strand of een ander deel van Barcelona lopen.

In de Passeig de Born vind je allerlei soorten bars en restaurants, evenals enkele mooie en trendy winkels. Dus het is een mooie bruisende plek om te zijn. Sommige van de beroemdste attracties in Barcelona bevinden zich zelfs in deze buurt. Slechts enkele daarvan zijn het Picasso-museum, de beroemde Santa María del Mar-kerk, de oude El Born-markt en het textielmuseum. En alsof dat nog niet genoeg is, is het Ciutadella-park er ook. In dit fantastische park vind je een dierentuin, dus het is een beetje meer dan je gemiddelde gras en een paar struiken!

Zonder enige twijfel zul je deze prachtige wijk in Barcelona gaan bezoeken. Reserveer daarom nu je parkeergarage in el Born en maak het jezelf gemakkelijk. Boek je parkeerplek met Parclick.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

El Born

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Stephane

Personnel très sympathique et agréable

Josep

El dijous vaig poder aparcar a la zona de parking més propera al aquarium que normalment está tencada i no s' enten perquè. En aquest cas i per tema de movilitat es d' agraïr, peor normalment no es deixa. Moltes Gràcies.

Cecile

Le personnel a été très compréhensif et nous a aidé pour bénéficier des tarifs longs séjours, nous les remercions.

Antonio

La personne du parking Eden m'a bcp aidé par téléphone, pour gérer la réserve et une fois arrivé sur place. Merci à lui

Claudia

Muy practico y buen precio

Xavier

No esta bien facturado

Veronique

Accès facile. A reconnu ma plaque pour l'entrée et le départ. Le personnel m'a donné un code barre à utiliser pour rentrer dans le parking après vite de la ville.Parking très propre et bien pensé. Il est facile de se garer même avec un SUV. Au top.

Brian

Well signed, clean, bright parking. Helpful operator

Evelin

Genial, había una chica muy amable que me respondió a las dudas que tenía.

PurpleMarina

El parking todo correcto, las plazas son anchas pero para circular por dentro es un poco son estrecho. El personal muy amable! Repetiremos!

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google