• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Sagrada Familia

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Sagrada Familia

Alle mensen die naar Barcelona gaan hebben iets gemeen.

Nu vraag je jezelf af wat dat is. Hebben ze het allemaal koud? Nee.. dat is het niet. Ze willen allemaal over de Las Ramblas lopen? Misschien.

Ik zal het verklappen. De Sagrada Familia! Deze bezienswaardigheid is onmisbaar aan jouw tripje naar Barcelona. Iedereen maakt een bezoekje aan deze kathedraal. Het maakt niet uit of je Christen, Islamiet, Boeddhist, Atheïst, Browny (My Little Pony) of aanhanger bent van het Vliegende Spaghetti Monster (Ja, deze bestaat echt). De Sagrada Familia is kunst en Gaudí zijn grootste werk.

De Sagrada Familia kan je vinden in het centrum van Essenche, een wijkje in Barcelona. Nu is er één probleempje: Wie wil er nu foto´s maken van de Sagrada Familia vanuit zijn auto?! Het is namelijk best een ramp om te parkeren dichtbij dit indrukwekkende meesterwerk, maar niet met Parclick in Barcelona. Boek daarom van tevoren en wees gegarandeerd van je parkeerplaats dichtbij de Sagrada Familia.

Waar parkeren in de buurt van de Sagrada Familia?

Als je in de buurt van de Sagrada Familia wilt parkeren, kijk dan hier voor een lijst van parkeergarages in de buurt met de beste prijs. 

De Sagrada Familia

Een meesterwerk dat je niet mag missen.

De bekendste feit over de Sagrada Familia is dat het nog steeds niet is afgemaakt! Barcelona begon in 1882 met het bouwen van deze basiliek. Toen zou het een kathedraal in Neo-Gotische stijl worden, totdat het project in Antoni Gaudí zijn handen kwam. Gaudí had plannen in de stijl van het Catalaans modernisme, wat erg verwant is met Jugendstil (De Nederlandse Slaolie-stijl). Modernisme en Jugendstil lijken echter niet op elkaar. Jugendstil staat bekend om haar natuurlijke vormen en aardse kleuren, terwijl het modernisme veel gebruik maakt van geometrische vormen en vervreemding van deze vormen. Het Catalaans modernisme heeft, zoals je kan zien, wèl invloed gehad van Jugendstil. Dit zie je terug in de Sagrada Familia.

Gemiddeld werken er 100 arbeiders dagelijks aan de Basiliek. Welke volgends Gaudí zijn plannen 18 torens moet krijgen, nu zijn het er 8. Ook de opleverdatum is gepland in 2026. Oudere delen van de basiliek moeten dan wel weer gerenoveerd worden. Wordt dit een eeuwig en te ambitieus project?

De reden waarom het bouwen zo lang duurt is omdat het een “verzoeningskerk” is. De bouw mag dus alleen betaald worden van donaties. Gelukkig komt er nu schot in de zaak door het heffen van entreegeld. Wil je dus graag meehelpen met de bouw? Dan weet je wat te doen… ;)

Om je bezoek aan de Sagrada Familia nog spectaculairder te maken kan je een aantal van de torens beklimmen, met de lift. Het uitzicht boven is natuurlijk spetterend.

Begin je dag goed door een parkeergarage te boeken met Parclick in Barcelona!

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Sagrada Familia

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Bebe

Very Easy, Very Accesible

Carmen

plazas de parking correctas

Claire

Arrivée vers 13h. Nous avions réservé 3 jpurs sur le site. Le gardien nous a accueilli, nous a tout expliqué, donné le ticket de sortie illimité. Très aimable. Parking surveillé. Accès facile. Je recommande.

Juan Carlos

Comodidad

Sofía

El personal es super amable! Un diez

Vipulkumar

Perfecto

Olivier

Parking bien placé proche de la Sagrada Familia. Attention à l'intérieur du parking, place étroite et difficile d'accès : beaucoup de manœuvre à faire!

NURI

Fantástico. Todo súper bien

Beatrice

Beaucoup de mal et de temps à trouver ma réservation sur l ordi de l accueil ......

Josep

El dijous vaig poder aparcar a la zona de parking més propera al aquarium que normalment está tencada i no s' enten perquè. En aquest cas i per tema de movilitat es d' agraïr, peor normalment no es deixa. Moltes Gràcies.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google