• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Palau Sant Jordi

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Palau Sant Jordi

Zou je Palau Sant Jordi willen bezoeken? Leuk! Maar als je niet bekend bent in Barcelona, dan is dit vrij lastig. Waar kan je bijvoorbeeld je auto makkelijk kwijt zonder al te veel moeite? Barcelona gebruikt blauwe en groene zones met strikte regels. Parkeer je dus verkeerd, dan heb je snel een boete te pakken.

Wij hebben echter een oplossing. Parkeer gewoon in een parkeergarage die samenwerkt met Parclick. Je kan van tevoren een plekje reserveren voor hoe lang je wilt en daarmee je dag cultuur snuiven zonder stress beginnen. Kijk naar onze interactieve kaart en vind de perfecte parkeerplaats voor jouw wensen, de klant is ten slotte koning ;)

Palau Sant Jordi

Een iconisch gebouw voor sport en muziek

Palau sant Jordi bevindt zich op de top van de Montjuïc heuvel. Op deze heuvel bevinden zich onder anderen de Fira van Barcelona, Het Nationaal museum van Catalaanse kunst en de Plaza de España.

Palau sant Jordi is ontworpen door de Japanse architect Arata Isozaki, speciaal voor de Olympische spelen van 1992 in Barcelona. Het is beschouwd als een architectonisch kopstuk, door het indrukwekkende design.

Na de Olympische spelen werd er gespeculeerd over wat er zou gebeuren met het gebouw, maar de resultaten zijn verassend. Palau Sant Jordi is wereldbekend door de top-level sporten die er worden beoefend en de concerten die er worden gehouden. Voor sportevenementen is er plaats voor 16.159 personen. Met concerten kunnen er 18.000 kaartjes verkocht worden. Het grote aantal mensen zorgt voor een speciale sfeer. Ook als je naar een concert of sportevenement gaat is het dus handig om met Parclick te parkeren, zo ben je verzekerd van je plek.

Met de goed ontwikkelde metrolijn 1 en 3 vanaf het station “Plaça Espanya” kan je de rest van Barcelona ontdekken.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Palau Sant Jordi

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Claire

Arrivée vers 13h. Nous avions réservé 3 jpurs sur le site. Le gardien nous a accueilli, nous a tout expliqué, donné le ticket de sortie illimité. Très aimable. Parking surveillé. Accès facile. Je recommande.

Cristina

Situació immillorable per anar al teatre Lliure. Personal molt amable. Instal.lacions molt noves i places prou àmplies.

Iván

Llevamos varios años yendo 1 vez al mes a Barcelona y siempre aparcamos aquí. Plazas fáciles de aparcar, está limpio y cuidado.

Jacques

Bien situé, à 30 mètres de la station de Métro Rocafort (ligne 1)

Vipulkumar

Perfecto

Raul

La rapidez de gestión

Beatrice

Beaucoup de mal et de temps à trouver ma réservation sur l ordi de l accueil ......

Neus

No vaig veure personal en cap moment. El lector de matricula va funcionar correctament

Francisco

El trato con el personal fue excelente. La ubicación también. Genial lo recomiendo 100 ×100.

Stephane

Ça nous a très bien servi

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google