• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Sants-Montjuïc - Barcelona

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Sants-Montjuïc - Barcelona

De wijk Sants Montjuïc ligt in het zuiden van Barcelona. Het is de grootste wijk van de Catalaanse hoofdstad met een indrukwekkende 23 vierkante kilometer. Nu zijn dit niet zomaar 23 vierkante kilometer, deze bevatten enkele van de meest bekende schatten van Barcelona. Maar wat betekent dit? Yep, veel toeristen, en wat betekent veel toeristen? Het betekent dat het vrij moeilijk is om ergens een parkeerplaats te vinden!

Op straat parkeren in Barcelona kan een echte nachtmerrie zijn, het eerste wat je moet weten is de regelgeving. De stad is verdeeld blauwe- en groene zones . De groene zone is in principe bedoeld voor de inwoners van de stad, en als bezoeker kun je er maar maximaal twee uur parkeren ... dan is er de blauwe zone ... deze is al een stuk beter. Hier kun je maximaal 4 uur parkeren, maar dat is nauwelijks genoeg tijd om het hele gebied te verkennen, toch? En als je nieuw bent in de stad, als je probeert te begrijpen in welke zone je zit, hoeveel je moet betalen en hoe lang je kunt blijven, kan dat er gemakkelijk toe leiden dat je het verkeerd doet en dan krijg je een boete.

Maar er is een oplossing, yep je raadt het al! Parkeer met Parclick! Bekijk gewoon onze kaart om een parkeergarage te vinden die bij je past - waar je maar wilt, hoe lang je ook wilt.

Sants-Montjuïc

Het district Sants-Montjuïc in Barcelona bestaat eigenlijk uit twee delen, de typische Catalaanse woonwijk Sants en de berg Montjuïc. Het is gelegen in het zuidelijke deel van de stad en heeft veel te bieden dankzij de vele toeristische en culturele bezienswaardigheden. Hier vind je onder andere de twee bekende kunstmusea Museu Nacional d 'Art de Catalunya (MNAC), Fundació Joan Miró en nog veel meer. Zorg ervoor dat je de Montjuic-berg bezoekt, vanwaar je een spectaculair uitzicht hebt over Barcelona en waar ook het fort met dezelfde naam te vinden is. De buurt is ook de thuisbasis van het enorme winkelcentrum Las Arenas, dat zeker indruk zal maken op je innerlijke shopaholic! Het is eigenlijk in een voormalige arena, waar het zijn naam aan ontleent (Las Arenas = de arena, voor het geval dat je je taalvaardigheden moet verbeteren;)).

Hier vind je een hele reeks goede restaurants. Voor een ontspannen drankje is Plaça d'Osca een aanrader, met veel bars en cafés. Zoals je kunt zien, is een bezoek aan de wijk Sants-Montjuïc zeker fantastisch. Maar vergeet niet om je parkeerplaats te reserveren voordat je aankomt, om ervoor te zorgen dat je reis de beste start krijgt.

We hopen dat je een ongelofelijke tijd hebt!

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Sants-Montjuïc - Barcelona

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

David

Todo fue perfecto.la entrada, la salida, muy cerca de la estación. El parking muy limpio e iluminado.

Cristina

Situació immillorable per anar al teatre Lliure. Personal molt amable. Instal.lacions molt noves i places prou àmplies.

LUIS MIGUEL

Practico, para el sitio que ivamos, reservamos online, y no tuvimos ningun problema, repetiremos si vamos más veces. Gracias.

TANIT

La informació de que s'havia de trucar a un telèfon no era certa. Hi havia un vigilant que em va dir que agafés ticket, i a l'hora de marxar, ensenyant la reserva del Parclick em va obrir.

Raul

La rapidez de gestión

Neus

No vaig veure personal en cap moment. El lector de matricula va funcionar correctament

Josep

No

Antonio

Plazas amplias. Personal muy correcto y 24h. Parking "cerca" de Sants

Carlos

Parking amplio y cómodo para acceder y salir, si vas con un coche bajito puede que te toquen los bajos en la cuesta de entrar y salir

Torsten

Gutes Parkhaus um mit großem Auto in Barcelona zu parken. Einfahrt und Anmeldung waren sehr unkompliziert, die Mitarbeiter freundlich.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google