Parkeergarages dichtbij Park Güell

4 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  BSM Travessera de Dalt - Park Güell

  Overdekt (2.2m)
  10 min (596m)
  Prijs voor 3 uur
  1. Goedkoper

  Massens - Park Güell

  Overdekt (1.95m)
  11 min (683m)
  Parclick prijs 2 uur
  7,08

  BSM Torrent de l'Olla

  Overdekt (2.1m)
  14 min (816m)
  Prijs voor 3 uur

  NN Esteve Terrades

  Overdekt (2.1m)
  16 min (963m)
  Prijs voor 6 uur

Waar te parkeren in Park Güell

Het Park Güell in Barcelona bevindt zich in een klein buurtje genaamd Gracia. Deze buurt is kenmerkend voor haar vele bezoekers en toeristen die het het hele jaar door bezoeken. Vooral de mooie architectuur van de Catalaanse kunstenaar Antoni Gaudí kan je niet missen. Het is daarom geen verassing dat parkeerplekken schaars zijn in dit gebied. Vooral de wandelgebieden in populaire gebieden maken het moeilijk om door Barcelona te manoeuvreren met de auto.

Als je dan een plekje hebt gevonden, in een blauwe zone (de groene zone is namelijk bedoelt voor bewoners) dan kan je daar maar 4 uur parkeren. Wij kennen dit probleem ook. Daarom hebben wij een oplossing bedacht. Reserveer een parkeerplaats met Parclick dichtbij het Park Güell. Kijk op de kaart, reserveer voor hoe lang je wilt, bespaar tot 70% op de originele prijs en het beste: Je hoeft niet te zoeken naar een parkeerplek!

Het Park Güell

Gaudí zijn cadeau aan de natuur.

Parque Güell (in het Spaans) is één van de meest bekende bezienswaardigheid in Barcelona. Alles begon in 1890, toen Eusebi Güel aan Antonio Gaudí vroeg om een tuinhuis te bouwen. Het tuinhuis zou uitzicht moeten hebben op de stad. Het originele idee werd gerealiseerd in een grote tuin vol met architectonische gebouwen. Het leek wel een betoverde sprookjestuin.

Dit unieke park, net achter La Sagrada Familia, is het op een na grootste project van Gaudí. Het werd op de UNESCO-erfgoed lijst toegevoegd in 1984. Het is dus beschermd, en natuurlijk supercool ;) Verder kun verschillende natuurlijke vormen en mozaïeken dieren vinden in het park. Bekijk ook even De Vriendelijke Draak (de echte betekenis van DVD) aan de ingang van het park.

Als je je nog verder wilt verdiepen in het leven van Gaudí, kan je altijd nog bekijken waar hij heeft geleefd van 1906 tot 1925. Een aantal van zijn werken hangen ook in La Pedrera.

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Park Güell in Barcelona

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .