Landing cover image

Populaire parkeergarages in Kabelbaan Montjuïc

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Kabelbaan Montjuïc

Deze 750 meter lange kabelbaan geeft je een fantastisch uitzicht over Barcelona. Dit is ook een manier om de Sagrada Familia, de Torre Agbar en de Middellandse zee te zien. Een leuke activiteit om een beetje te relaxen met kinderen.

Je komt natuurlijk naar Barcelona om zo veel mogelijk te zien, niet om naar een parkeerplaats te zoeken. Er zijn namelijk wat regeltjes voor het straat parkeren in Barcelona. In de blauwe zone mag je parkeren voor maximaal 4 uur. De groene zones zijn bedoelt voor bewoners. Wij weten dat dit 4 uur nooit genoeg tijd is. Daarom kan je het best parkeren in een parkeergarage van Parclick. Zo parkeer je vlakbij alle bezienswaardigheden, zonder maximale tijd en kan je tot 70% besparen op de originele prijs. Klinkt goed toch?

De Montjuïc kabelbaan over Barcelona

Bekijk Barcelona met een vogelperspectief!

Gelegen aan de Avenida de Miramar 30 ligt de kabelbaan van Montjuïc. Als je de ingang van de kabelbaan hebt gevonden zal deze je naar het Montjuïc kasteel brengen, bovenaan de berg. Dit scheelt ook weer een wandeling! Als je wilt genieten van een spectaculair uitzicht over Barcelona, is dit een aanrader. Ook bus 55 en 150 rijden hier langs. De metro zit ook dichtbij. Met lijn 2 en 3 kan je door heel de stad reizen en dus nog meer zien!

Bekijk wel even de openingstijden en de prijzen. Je kan online boeken op de site van de kabelbaan zelf, zo kan je alles in een oogopslag zien. Er zijn speciale prijzen voor kinderen. Vanaf de ingang van de kabelbaan onderaan de berg loop je ook in 15 minuten naar het Columbus monument en het Maritiem museum van Barcelona.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Kabelbaan Montjuïc

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

David

Todo fue perfecto.la entrada, la salida, muy cerca de la estación. El parking muy limpio e iluminado.

Claire

Arrivée vers 13h. Nous avions réservé 3 jpurs sur le site. Le gardien nous a accueilli, nous a tout expliqué, donné le ticket de sortie illimité. Très aimable. Parking surveillé. Accès facile. Je recommande.

Cristina

Situació immillorable per anar al teatre Lliure. Personal molt amable. Instal.lacions molt noves i places prou àmplies.

Iván

Llevamos varios años yendo 1 vez al mes a Barcelona y siempre aparcamos aquí. Plazas fáciles de aparcar, está limpio y cuidado.

Jacques

Bien situé, à 30 mètres de la station de Métro Rocafort (ligne 1)

Vipulkumar

Perfecto

Raul

La rapidez de gestión

Carlos

Lo mejor, la atención del personal.

Beatrice

Beaucoup de mal et de temps à trouver ma réservation sur l ordi de l accueil ......

Neus

No vaig veure personal en cap moment. El lector de matricula va funcionar correctament

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google