Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Het Columbus Monument

0 Parkeergarages gevonden
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Het Columbus Monument

Het Columbus monument in Barcelona bevindt zich op de Plaza del Portal de la Paz, in het Ciutat Vella district. In dit gebied is parkeren uiterst lastig, je hebt zo een boete aan je broek hangen. Waarom? Barcelona heeft haar parkeerplaatsen opgedeeld in blauwe zones, waar je 4 uur mag parkeren, en groene zones, die voornamelijk bedoelt zijn voor bewoners. Je kan hier dus maximaal 4 uur parkeren en elke 4 uur op zoek naar een nieuw plekje is gewoon onhandig.

Wil je dit gewoon voorkomen en óók nog eens geld besparen? Parkeer dan in een van de parkeergarages van Parclick. Onze garages kan je vinden door heel Barcelona, dus ook dichtbij het Columbus monument ;)

Een eerbetoon aan de ontdekkingsreiziger

Dit monument ligt voor de haven van Barcelona en bestaat uit 4 verschillende delen. Een cirkelvormige basis welke is versierd met kunst, een cirkelvormige kolom, nog een soort-van-cirkel en daarboven het standbeeld van Columbus, de enige echte.

Gaietà Buïgas i Manravà heeft het standbeeld ontworpen en gemaakt. Hij is hiermee gestart in 1881. Waarom heeft hij Christopher Columbus hier neergezet? Omdat hij na zijn ontdekkingsreis in 1492 aanmeerde in de haven van Barcelona! Klinkt logisch toch? Het beeld is ingehuldigd op 1 juni 1888, voor Barcelona haar World Fair. Het monument is gebouw precies op het punt dat de Las Ramblas overgaan in de Paseo de Colón. Deze plek is gekozen omdat er toentertijd ook een project dat de kust aantrekkelijker moest maken. In dit monument is een lift gebouwd om een indrukwekkend uitzicht te krijgen over Barcelona. In totaal is dit monument 57 meter hoog.

In de buurt van het Columbus monument kan je ook het Aquarium van Barcelona, de Las Ramblas en La Barceloneta vinden.

Parkeren dichtbij het Columbus monument? Kies een parkeerplaats die voldoet aan al jouw wensen met Parclick in Barcelona!

Het Columbus Monument