Landing cover image

Populaire parkeergarages in Kathedraal van Barcelona

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Kathedraal van Barcelona

De kathedraal van Barcelona ligt in de gotische wijk van Barcelona. Het ligt dus in een van de vier wijken die deel uitmaken van de wijk Ciutat Vella. Dit betekent dat het zich in het centrum van de stad bevindt, wat de parkeersituatie zeer gecompliceerd maakt. Parkeren in Barcelona kan een moeilijke taak zijn vanwege het aantal auto's op straat en het tekort aan parkeerplaatsen in de stad. Ook is het moeilijk om een parkeerplek op straat te vinden wanneer je er een nodig hebt. Parkeren is gescheiden in twee kleuren: het blauwe gebied, waar iedereen maximaal vier uur kan parkeren (prepaid); en het groene gebied, dat is voor buurtbewoners, of bezoekers voor maximaal twee uur met het bijbehorende ticket. Boetes en straffen voor het overschrijden van de parkeertijdlimiet of het niet hebben van een kaartje zijn heel gebruikelijk. Overweeg daarom om je parkeerplaats dicht bij de Kathedraal van Barcelona te reserveren met Parclick. Op deze manier voorkom je problemen die ontstaan door een gebrek aan parkeergelegenheid in de omgeving. Op de kaart zie je een aantal bewaakte parkeerterreinen met verschillende voordelen.

Geschiedenis van de kathedraal van Barcelona

In Romaanse gotische stijl

De kathedraal van Barcelona staat ook bekend als de Seu of de kathedraal van Santa Cruz en Santa Eulalia. Dat komt omdat de overblijfselen van Santa Eulalia, een heilige die stierf in 304, zijn begraven in een crypte onder het hoofdaltaar van de kerk. De architectuur van deze tempel is gebaseerd op de Catalaanse gotische stijl, maar in werkelijkheid is deze gebouwd boven een oude Romaanse kerk. In 1298 begonnen ze met de bouw van de kerk van vandaag, die aan het begin van de 20e eeuw voltooid was. De kathedraal van Barcelona herbergt verschillende emblematische plaatsen. De meest opvallende zijn: de crypte van Santa Eulalia, gelegen onder het hoofdaltaar; het klooster, gebouwd in de 15e en 16e eeuw; het koor, met zijn indrukwekkende gebeeldhouwde koorstoelen; het terras, bereikbaar met de lift en waar je kunt genieten van het uitzicht op de stad en de torens van de basiliek; en ten slotte, de kapel van Santo Cristo de Lepanto. Als je tijdens de vastgestelde dienstregeling naar de Kathedraal van Barcelona komt, kun je delen van deze gotische kerk bereiken die net zo opvallend zijn als de Sagrada Familia van Gaudí. Er zijn verschillende mogelijkheden om de kathedraal te bezoeken. Elke dag is er gratis toegang tot de tempel en het klooster. Maar er is ook de mogelijkheid om binnen te komen door te doneren (€ 7), zodat je het wonder van de hele kathedraal kunt aanschouwen. Om de gotische wijk en de kathedraal van Barcelona te bezoeken, kun je je parkeerplek reserveren bij Parclick. Het is een economische en veilige manier om succes te garanderen tijdens uw bezoek aan Barcelona.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Kathedraal van Barcelona

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

David

Todo fue perfecto.la entrada, la salida, muy cerca de la estación. El parking muy limpio e iluminado.

Bebe

Very Easy, Very Accesible

Carmen

plazas de parking correctas

Claire

Arrivée vers 13h. Nous avions réservé 3 jpurs sur le site. Le gardien nous a accueilli, nous a tout expliqué, donné le ticket de sortie illimité. Très aimable. Parking surveillé. Accès facile. Je recommande.

Juan Carlos

Comodidad

Cristina

Situació immillorable per anar al teatre Lliure. Personal molt amable. Instal.lacions molt noves i places prou àmplies.

Christine

Best price we found, it is a little hard to get into as you can only go in one way from the Main Street. The app said that we will be given a ticket/card if you have unlimited access, it was not the case. We just needed our plates read on camera.

Iván

Llevamos varios años yendo 1 vez al mes a Barcelona y siempre aparcamos aquí. Plazas fáciles de aparcar, está limpio y cuidado.

Jacques

Bien situé, à 30 mètres de la station de Métro Rocafort (ligne 1)

Sofía

El personal es super amable! Un diez

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google