• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Arc de Triomf

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Arc de Triomf

De Arc de Triomf werd gebouwd in 1888 als onderdeel van de Wereldtentoonstelling die werd gehouden in Barcelona. Het ligt in de wijk Ciutat Vella, vlakbij de noordelijke ingang van het Park de la Ciutadella. Dit gebied is absoluut bruisend van toeristen! De boog is opgebouwd uit middeleeuwse rode bakstenen. Door al het toerisme kun je je voorstellen hoe moeilijk parkeren kan zijn. Als je het geluk hebt om een van de weinige beschikbare parkeerplaatsen te vinden, zijn er veel delen van Barcelona waar parkeren beperkt is en super prijzig! Dit is allemaal gedaan zodat het verkeer soepel verloopt. Binnen de groene zone is parkeren beperkt tot 2 uur en in de blauwe zone tot 4 uur. Plus, bewoners mogen in bepaalde gebieden parkeren voor minder ... dus het is een recept voor het vergaren van boetes als je nieuw bent in de stad. Dit is waar wij instappen! Met Parclick kun je al dit gedoe vermijden door eenvoudig je parkeerplaats vooraf te reserveren. Op onze website vind je talloze beveiligde parkeergarages in Barcelona, die een ontspannen start van je reis garanderen. Dankzij Parclick was parkeren in de Catalaanse hoofdstad nog nooit zo eenvoudig.

De Arc de Triomf in Barcelona

Toegang tot de wereldtentoonstelling in 1888, de 30 meter hoge boog diende als toegangspoort tot de tentoonstelling. Het is ontworpen door architect Josep Vilaseca i Casanocas in de nieuwe Moorse stijl en ligt aan het einde van de beroemde Paseo Lluís Companys die naar het Park de la Citadels leidt. De Moorse stijl stond in contrast met de al veel gebruikte bouwstijlen in Barcelona, zoals de gotische en moderne architectuur in de wijk Eixample. De boog is rijkelijk versierd, zoals de stenen vleermuizen die symbool staan voor het bewind van Koning Jaume I (1213 - 1276). Maar tegenwoordig wordt de Boog gebruikt in enkele van 's werelds beroemdste sportevenementen, zoals de Marathon van Barcelona en vinden er regelmatig festivals rondom het monument plaats.

Rondom de Arc de Triomf is veel te beleven. Allereerst vind je de metro, trein en busstation om de hoek. Vanaf hier kom je dus overal in en buiten Barcelona. Verder heb je vele barretjes en restaurants om lekker met vrienden of zaken relaties wat te eten of te drinken. Mocht je zin hebben in een strand dagje? Geen probleem, je zit op ongeveer 10 minuten afstand van het strand.

Tijdens je verblijf in Barcelona is de Arc de triomf een must-see! Laat parkeerproblemen uw reis naar de Catalaanse hoofdstad niet verpesten, reserveer nu je parkeerplaats met Parclick!

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Arc de Triomf

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Bebe

Very Easy, Very Accesible

Carmen

plazas de parking correctas

Claire

Arrivée vers 13h. Nous avions réservé 3 jpurs sur le site. Le gardien nous a accueilli, nous a tout expliqué, donné le ticket de sortie illimité. Très aimable. Parking surveillé. Accès facile. Je recommande.

Juan Carlos

Comodidad

Sofía

El personal es super amable! Un diez

Stephane

Personnel très sympathique et agréable

Vipulkumar

Perfecto

Olivier

Parking bien placé proche de la Sagrada Familia. Attention à l'intérieur du parking, place étroite et difficile d'accès : beaucoup de manœuvre à faire!

NURI

Fantástico. Todo súper bien

Beatrice

Beaucoup de mal et de temps à trouver ma réservation sur l ordi de l accueil ......

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google