Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Centro de Barcelona

0 Parkeergarages gevonden
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Centro de Barcelona

Parkeren in het hart van Barcelona is een zeer gecompliceerde taak. De meeste straten in het historische centrum van Barcelona zijn autovrij om verkeer te voorkomen. Het vinden van een parkeerplaats op straat is echter erg moeilijk. Houd er rekening mee dat als je gratis wilt parkeren, je naar de buitenwijken van Barcelona moet gaan, aangezien toeristische gebieden en het stadscentrum gereguleerde parkeergelegenheid hebben. Barcelona is verdeeld in twee kleuren voor gereguleerd parkeren. De groene zone is voor bewoners, zodat ze gemakkelijker kunnen parkeren. Op deze parkeerterreinen kunnen bezoekers ook parkeren, maar de prijzen zijn vrij hoog. Dan heb je nog de blauwe zone, hier geldt een tijdslimiet van vier uur en moet je het bijbehorende ticket van tevoren kopen. Als je de tijdslimiet overschrijdt of geen ticket hebt ontvangen, ontvang je een hoge boete.

Wij bij Parclick hebben een groot aantal parkeergarages in het hart van Barcelona. Omdat het een toeristisch gebied is, zijn er een aantal bewaakte parkeergarages in het centrum. Het is ook een goede manier om het drukke verkeer in het centrum van Barcelona te vermijden: je kunt rechtstreeks naar de vooraf gereserveerde parkeergarage gaan, zonder in cirkels rond te rijden op zoek naar een parkeerplaats.

De Ciutat Vella, het historische centrum

Het centrum van Barcelona is erg ruim. Je zou kunnen zeggen dat het #1 district, Ciutat Vella, het meest centrale gebied in de stad is. Deze wijk van Barcelona heeft veel buurten, bijvoorbeeld de Gotische wijk, el Raval, Las Ramblas en Barceloneta. Het hele historische centrum van Barcelona ligt waar de oude middeleeuwse stad was, dus er zijn nog steeds overblijfselen uit die vroege jaren in de Catalaanse hoofdstad die het een middeleeuwse sfeer geven. De Gotische wijk is daar een voorbeeld van. Tijdens het middeleeuwse tijdperk begonnen ze gotische kerken en paleizen te bouwen in de straten, die lijken op labyrinten.

Als je langs de Rambla de los Capuchinos wandelt, kun je enkele bezienswaardigheden in het centrum van Barcelona bezoeken, zoals het Gran Teatro Liceo, de Plaza Real of het Güell-park. Ciutat Vella herbergt ook oneindige toeristische attracties, zoals het Picasso Museum of de dierentuin van Barcelona.

Als je van plan bent het centrum van Barcelona te bezoeken, raden we je aan om te parkeren met Parclick tegen de beste prijs. Op ons platform vind je parkeergarages in alle delen van Barcelona, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over waar je kunt parkeren in zo'n drukke stad.

Centro de Barcelona