Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Santa Maria del Mar

0 Parkeergarages gevonden

    Oeps! We hebben geen resultaten gevonden die overeen komen met jouw zoekopdracht. Probeer het opnieuw met andere data/uren voor je verblijf.

Waar te parkeren in Santa Maria del Mar

De basiliek van Santa Maria del Mar in Barcelona ligt in de wijk Ribera in Barcelona, in het hart van Ciutat Vella. Dus het is eerlijk om te zeggen dat het in het centrum van de Catalaanse hoofdstad is. Maar zoals met alle goede dingen gaat, het kent ook zijn nadelen, het vinden van een plek om te parkeren op deze toplocatie is niet eenvoudig! Om uw bezoek aan deze prachtige gotische kathedraal een goede start te geven, raden we aan om je parkeerplaats van tevoren te reserveren, zodat je tijd, moeite en geld bespaart!

Ribera en de Ciutat Vella hebben over het algemeen een heleboel voetgangersstraten en smalle straatjes - super schattig en heel historisch! Maar nogmaals, weet je zeker dat je auto gaat passen? Bovendien is praktisch de hele stad verdeeld in zones - met felle rivaliteiten en eeuwenoude tradities - oké, we maken een grapje, maar wat waar is, is dat ze verschillende regels hebben, afhankelijk of je in de groene of blauwe zone bent, parkeren is niet goedkoop! Plus er zijn verschillende regels voor of je een inwoner bent of niet, dus het is vrij gemakkelijk om een boete te krijgen!

Natuurlijk is de beste manier om van een stad als Barcelona te genieten, door te parkeren met Parclick, die u gemakkelijk kunt reserveren via de online applicatie. Op de kaart tonen we enkele van de parkeergarages die beschikbaar zijn in de buurt van de basiliek van Santa Maria del Mar.

Uw one-stop-shop voor gotische Catalaanse architectuur

De basiliek Santa Maria del Mar bevindt zich in Ribera. Het is echt dicht bij de bekende wijk El Born en er zijn tal van andere culturele bezienswaardigheden die allemaal de moeite waard zijn om te bezoeken. Wat ons opvalt aan deze basiliek is dat hij groot, groots en vooral - knap indrukwekkend is! Dus we raden aan een bezoek te brengen. De bouw begon in 1329 en de werken, in opdracht van Berenguer de Montagut en Ramón Despuig, waren klaar in 1383. De Catalaanse gotische stijl van de basiliek is de essentie van deze architecturale stijl. Maar je vraagt je misschien af: 'wat is deze illusieve gotische Catalaanse architectuur?' Denk aan grote ruimtes, met hele hoge plafonds en indrukwekkende horizontale lijnen.

De kerk was een van Gaudí's inspiraties voor de Sagrada Familia, en als je echt een idee wilt krijgen van wat er in deze oude ruimte is gebeurd, en meer details wilt over de ontwerp- en stijlkeuzes, dan raden we je ten zeerste een audioguide aan - als je meer wilt weten, is het de moeite waard!

Dus als je van plan bent om de Basilica Santa Maria del Mar te bezoeken, dan kun je je parkeergarage in Barcelona boeken met Parclick.

Santa Maria del Mar