Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Grand Palais de Paris

8 Parkeergarages gevonden
 • INDIGO Rond Point des Champs Elysées
  1. Dichterbij

  INDIGO Rond Point des Champs Elysées

  Overdekt (1.9m)
  7 min (408m)
  ContactlessContactloze toegang
 • INDIGO Place de la Concorde

  INDIGO Place de la Concorde

  Overdekt (1.9m)
  10 min (579m)
  ContactlessContactloze toegang
 • Le Relais de Ponthieu
  1. Goedkoper

  Le Relais de Ponthieu

  Overdekt (2.2m)
  10 min (580m)
  Prijs voor 1 uur
 • INDIGO Champs Elysées

  INDIGO Champs Elysées

  Overdekt (1.9m)
  12 min (734m)
  ContactlessContactloze toegang
 • INDIGO Pierre Charron Champs-Elysées

  INDIGO Pierre Charron Champs-Elysées

  Overdekt (1.95m)
  12 min (741m)
  ContactlessContactloze toegang
 • INDIGO Invalides

  INDIGO Invalides

  Overdekt (1.9m)
  13 min (773m)
  ContactlessContactloze toegang
 • Claridge Champs-Élysées

  Claridge Champs-Élysées

  Overdekt (1.9m)
  14 min (830m)
  Parclick prijs 2 uur
  9,60
 • INDIGO Alma George V

  INDIGO Alma George V

  Overdekt (1.9m)
  14 min (845m)
  ContactlessContactloze toegang

Waar te parkeren in Grand Palais de Paris

Parkeren in de buurt van het Grand Palais is altijd leuk, mocht je van hoge kosten houden. Parclick heeft gelukkig de beste deals voor je. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald en ben je altijd verzekerd van de beste prijs. We weten bij Parclick namelijk hoe moeilijk het kan zijn om een goede parkeerplek te vinden voor een goede prijs.

Het Grand Palais de Paris is een belangrijke locatie voor kunsttentoonstellingen in Frankrijk. Speciaal gebouwd voor de wereldtentoonstelling voor 1900, hoort het Grand Palais de Paris tot een van de topattracties van Parijs. Het ligt in het 8ste arrondissement.

Het Grand Palais de Paris is een grote glazen tentoonstellingshal. Zo zijn er jaarlijks verschillende grote exposities te zien. Je zult dus vaak verschillende toegangskaarten moeten kopen voor de verschillende exposities.

Tegenover het Grand Palais de Paris vind je het Petite Palais. Zeker de moeite waard om ook een bezoekje te brengen. De twee gebouwen zien er zeer indrukwekkend uit. Dit komt waarschijnlijk door de grote zuilen en de oude stijl.

Vanaf het Grand Palais de Paris kun je gemakkelijk naar de Jardin de Tuileries komen. Dit park geeft een ontspannen sfeer waar je een hapje zou kunnen eten. Verder ligt het Louvre aan de oostzijde van het park.

Ten noorden van het Grand Palais de Paris vind je de Jardin de la Nouvelle France. Het is leuk om even door heen te lopen, maar verder is er niet veel te doen.

Mocht een bezoek aan het Grand Palais de Paris op de planning staan dan is het fijn als je een parkeerplek ter beschikking hebt. Echter is parkeren in de omgeving van het paleis moeilijk. Verder is er een parkeer limiet van twee uur. Boek daarom je parkeerplaats bij Parclick. Wij, bij Parclick, helpen je graag bij het vinden van de goedkoopste parkeergarage in de buurt. Nu hoef je je alleen nog maar zorgen te maken over hoe je de gewonnen tijd gaat besteden.

Mocht je liever met het OV gaan dan kun je verschillende opties gebruiken. Lijn 1 en 9 stooppen bij de halte Franklin-D.-Roosevelt. Lijn 1 en 13 stoppen bij halte Champs-Elysées-Clemenceau. Bussen 28, 83, 93 en N01 stoppen bij de halte Palais de la Decouverte aan de achterkant van het Grand Palais de Paris.

Grand Palais de Paris