• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Centre Pompidou

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Centre Pompidou

Parkeren in het centrum van Parijs is niet de gemakkelijkste taak die er bestaat. Zo kan je bij het Centre Pompidou problemen ondervinden bij het vinden van een parkeerplek. Parclick biedt je gelukkig de beste oplossing. Reserveer een parkeerplek vooraf en bespaar jezelf tijd en geld. Geniet vanaf minuut 1 van je verblijf in Parijs.

Centre Pompidou Parijs

Mocht je op zoek zijn naar het Centr Pompidou in Parijs dan zit je hier goed. Het gebouw ziet er vanaf de buitenkant erg industrieel uit. Mocht je nog twijfelen, dan weet je dat je dus goed zit.

In 1977 is het museum geopend. Het was de bedoeling dat het museum een van de grootste museums zou worden met voor moderne kunst. Men vroeg de architecten Richard Rogers en Renzo Piano om een museum te ontwerpen waar verschillende kunstvormen samen zouden komen. Uiteindelijk heeft het gebouw 7 verdiepingen gekregen en een totale grootte van 2 hectare. Dat is ook niet zo gek, er zijn namelijk 70,000 werken te bewonderen zoals kunstwerken van Picasso, Kandinsky en Jeff Koons. Dat wordt dus doorlopen…

Tegenwoordig worden er naast de vaste collectie ook anderen exposities gehouden. Er is ook ruimte voor vergaderingen en conferenties.

Verder zijn in de afgelopen jaren verschillende beroemdheden of bekende personen op bezoek geweest waaronder Barack Obama.

Na het museum zijn er vele restaurantjes te vinden in de omgeving van het museum. Zo is er zelfs een HEMA op loopafstand, mocht je zin hebben in een stroopwafel;).

Hoe kom ik er?

Er zijn verschillende manieren om bij het museum te komen. Je kan bijvoorbeeld metrolijn 1 of 11 naar Hôtel de Ville nemen. Verder is het ook mogelijk in Rambuteau uit te stappen, dit is ook lijn 11. Mocht je echt voor de deur willen uitstappen, pak dan lijn 38, 47, 75, N12, N13, N14, N23 halte Centre Georges Pompidou.

Elk jaar trekt het museum vele toeristen. Om een parkeerplek te vinden moet je dus goed zoeken. Mocht je deze tijd nou liever gebruiken om wat langer in het museum te zijn, of bijvoorbeeld een lekker hapje willen eten. Boek dan je parkeerplaats vooraf via Parclick. Dit bespaart je een hoop tijd, geld en moeite. 

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Centre Pompidou

Bezienswaardigheden in Parijs Bezienswaardigheden in Parijs

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Philippe

Totalement satisfait

Barnaby

The QR code has never worked in the many times we have parked here but the staff are helpful at sorting this out. Would be nice if you could fix this though as it is quite annoying. Lift is broken half the time.

Patrick louis

La carte n'a jamais fonctionné à l'entrée du parking (elle était illisible).. J'ai du, tous les soirs me rendre à l'accueil pour la changer. Grace à la gentillesse et la professionalité de votre personnel, cette opération était toujours très rapide.

Lénica

Très bien, juste il faut indiquer le code de l’ascenseur quelque part

Thierry

Un parking super sécurisé, propre un accueil très sympa je recommande

Loida

All perfect

Wouter

There are also electric loading options for your car. This was a pleasant surprise!

Marie-pierre

J'y suis allée deux fois, toujours quelqu'un de dispo pour m'accueillir avec gentillesse. Ponctualité et respect des horaires prévus.

Michel

Prima lokatie om de auto te stallen voor een weekendje Parijs!

David Stalling

Easy to find. Number plate recognition worked well, and the gate opened straight away. There was ample parking space (perhaps not surprising as we used it during new year's holidays).

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google