Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Saint-Germain des Prés

8 Parkeergarages gevonden
 • INDIGO Saint-Germain des Prés
  1. Dichterbij

  INDIGO Saint-Germain des Prés

  Overdekt
  5 min (283m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • URBIS PARK Marché Saint-Germain (INDIGO)
  1. Goedkoper

  URBIS PARK Marché Saint-Germain (INDIGO)

  Overdekt
  5 min (317m)
  Prijs voor 1 uur
 • INDIGO Saint-Sulpice

  INDIGO Saint-Sulpice

  Overdekt
  7 min (436m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • INDIGO - Louvre Samaritaine

  INDIGO - Louvre Samaritaine

  Overdekt
  11 min (674m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • INDIGO Harlay Pont Neuf

  INDIGO Harlay Pont Neuf

  Overdekt
  12 min (701m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • INDIGO Place Saint-Michel

  INDIGO Place Saint-Michel

  Overdekt
  12 min (709m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • INDIGO Louvre

  INDIGO Louvre

  Overdekt
  13 min (760m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • INDIGO - Sèvres Babylone

  INDIGO - Sèvres Babylone

  Overdekt
  13 min (777m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Saint-Germain des Prés

Saint-Germain des Prés is een wijk van het 6e arrondissement van Parijs, gelegen aan het einde van de Rue de Rennes. Het is een klein dorp in het hart van Parijs dat veel mensen aantrekt. Je kunt er wandelen, het is een zeer prettige wijk. Als u met de auto naar de wijk Saint-Germain Des Prés wilt gaan, raden wij u aan te parkeren in de parkeergarage Indigo Paris Saint-Sulpice, in de parkeergarage Indigo Saint-Germain Des Prés of in de parkeergarage Indigo Sèvres Babylone.

De wijk Saint-Germain des Prés vermengt cultuur en erfgoed. Inderdaad, er zijn veel monumenten te bezoeken of plaatsen te bewonderen: de Saint-Germain-des-Prés kerk, de literaire cafés van de boulevard Saint-Germain, het Fürstenbergplein en het Eugène Delacroix museum, de Munt van Parijs, het Institut de France, de Pont des Arts, de Nationale School voor Schone Kunsten, het Huis van Serge Gainsbourg, de kerk Saint-Sulpice, het museum en de Luxemburgse tuin... Maak u geen zorgen over uw auto, reserveer een parkeerplaats in de parkeergarage Indigo Paris Saint-Sulpice, in de parkeergarage Indigo Saint-Germain Des Prés of in de parkeergarage Indigo Sèvres Babylone op Parclick.nl of met de mobiele app.

U kunt de wijk Saint-Germain des Prés bereiken door de lijnen 4 en 10 van de Parijse metro te nemen, maar u kunt er ook met de auto komen en deze achterlaten in de parkeergarage Indigo Paris Saint-Sulpice, in de parkeergarage Indigo Saint-Germain Des Prés of in de parkeergarage Indigo Sèvres Babylone.

U bent een paar dagen in Parijs en wilt graag in de wijk Saint-Germain Des Prés overnachten? U hoeft alleen maar een kamer te reserveren in het Hotel de Saint Germain (50 Rue du Four, 75006 Parijs), in het 4-sterrenhotel des Saints-Pères Paris 6ème - Esprit de France (65 Rue des Saints-Pères, 75006 Parijs), in het Hôtel Du Dragon (36 Rue du Dragon, 75006 Parijs), in het Hôtel Au Manoir Saint Germain des Prés (153 boulevard Saint-Germain, 75006 Parijs), in het Hôtel Pas de Calais - Paris Saint Germain des Prés (59 Rue des Saints-Pères, 75006 Parijs)... Maar vooral, om in alle rust te kunnen aankomen, moet u uw parkeerplaats reserveren in de parkeergarage Indigo Paris Saint-Sulpice, in de parkeergarage Indigo Saint-Germain Des Prés of in de parkeergarage Indigo Sèvres Babylone.

U vindt een groot aantal restaurants in de wijk Saint-Germain Des Prés: Le Bonaparte (42 Rue Bonaparte, 75006 Parijs), La Société (4 place Saint-Germain des Prés, 75006 Parijs), Clover (5 Rue Perronet, 75007 Parijs), Le Rouquet (188 boulevard Saint-Germain, 75007 Parijs), Le Relais de L'Entrecôte (20 Rue Saint-Benoît, 75006 Parijs).

Dankzij Parclick kunt u uw parkeerplaats online reserveren, zodat u niet op zoek hoeft naar een parkeerplaats in de buurt van de wijk Saint-Germain Des Prés!

Saint-Germain des Prés