Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Palais des Sports

0 Parkeergarages gevonden

    Oeps! We hebben geen resultaten gevonden die overeen komen met jouw zoekopdracht. Probeer het opnieuw met andere data/uren voor je verblijf.

Parclick Static Map

Waar te parkeren in Palais des Sports

Parijs, de stad van de liefde! Ga je een weekendje weg of juist op een lange vakantie... in ieder geval, je zult ergens moeten parkeren. Parclick helpt je hier graag bij. Parijs heeft namelijk een maximaal parkeerlimiet van twee uur. Dit betekent dat je aan de straat maar twee uur aan een gesloten kunt parkeren voordat je een nieuwe parkeerplek moet vinden. Parkeren in een parkeergarage kan gelukkig zonder problemen en zo lang je wilt. Prijzen lopen wel uiteen. Parclick helpt je bij het vinden van de beste optie tegen de beste prijs. 

Het Palais des Sports ligt in het 15de arrondissement. Opgericht in 1960, om het Vel´ d´Hiv te vervangen werd dit een belangrijk concertgebouw. Tijdens de creatie van deze indoor arena werd er rekening gehouden met het gewicht. Het gebouw is gebouwd door middel van 1100 aluminium platen. Hiermee is de Palais des Sports de lichtste constructie ooit gebouwd.

De arena heeft plaats voor 4500 personen. De afgelopen jaren hebben duizenden mensen het gebouw bezocht. Tientallen concerten en theatervoorstellingen hebben er plaats gevonden. Denk aan Stevie Wonder en Louis Armstrong. Verder worden er ook sportwedstrijden gehouden.

Parkeren in de buurt van het Palais des sports kan een opgaven zijn! Zo kan je maximaal twee uur parkeren aan de straat, en is een parkeerplek in een parkeergarage ook altijd maar de vraag. Parclick helpt je bij het vinden van de beste en voordeligste parkeergarage. Zo ben je zeker van een parkeerplek en kun je met een goed gevoel naar het Palais des Sports.

Het OV biedt ook verschillende opties. Zo rijdt buslijn 80, tramlijn T2 en Metrolijn 12 naar halte Porte de Versailles.

Palais des Sports