• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Milieuzone Parijs ZCR

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Milieuzone Parijs ZCR

Sinds 15 januari 2017 heeft Parijs een beperkte verkeerszone in het leven geroepen. Denk hierbij aan de milieuzones in Nederland. Als je naar het stadscentrum van Parijs moet reizen en meer wilt weten over Parijs 'ZCR, kan Parclick je helpen! Ontdek hoe de beperkte verkeerszone in de hoofdstad werkt en indien nodig, parkeer je in een van de vele parkeergarages of andere goedkope parkeerplaatsen in Parijs, beschikbaar op Parclick.nl.

Met Parclick kun je in Parijs' ZCR rijden en parkeren met minimum gedoe, dankzij het ruime aanbod aan parkeergarages die we voor je beschikbaar hebben.

Parijs 'ZCR: waar en wanneer?

De beperkte verkeerszone van Parijs is in werking getreden op 15 januari 2017. Deze beperking is opgelegd van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en is van kracht voor de gehele hoofdstad.

Welke voertuigen zijn toegestaan of verboden in de ZCR?

Parijs ZCR is alleen open voor voertuigen met een 'Crit'Air' sticker op hun windscherm (deze kost € 4,18). Deze sticker is ook nodig voor buitenlandse voertuigen of die voor personen met speciale eisen.

Niet elk voertuig komt in aanmerking voor deze stikker. Voertuigen die verboden zijn om in het ZCR van Parijs te rijden zijn onder meer:

  • Zware voertuigen, zoals bussen, geregistreerd vóór 1 oktober 2001;
  • Auto's en lichte voertuigen geregistreerd vóór 1 januari 1997;
  • Tweewielers vóór 1 oktober 1997.

Bovendien gelden deze beperkingen sinds 1 juli 2017 ook voor dieselvoertuigen en lichte voertuigen die vóór 1 januari 2001 in gebruik zijn, evenals voor zware voertuigen die vóór 1 oktober 2006 zijn geregistreerd.

Bepaalde voertuigen zijn echter voorzien van een uitzondering, met name voor voertuigen van algemeen belang (politie, brandweer, enz.).

Het niet naleven van de ZCR-beperkingen leidt tot boetes waarvan de ernst afhankelijk zou zijn van de categorie waarin je voertuig behoord. Dus iedereen die in de ZCR rijdt of parkeert zonder een Crit'Air sticker, loopt veel risico's!

Hoe te parkeren in Parijs 'ZCR

Als je naar Parijs gaat, stelt Parclick de volgende oplossingen voor:

Parkeer in een parkeergarage tijdens de uren dat het CZR van kracht is. Je kunt vervolgens tussen 20.00-08.00 en in het weekend rijden;

Maak gebruik van een parkeergarage in Parijs, gebruik het OV overdag om van A naar B te reizen.

Dus als je voertuig niet voldoet aan de door de ZCR vereiste rij-standaarden of gewoon omdat je geen Crit'Air sticker hebt, kun je het beste je auto parkeren in een parkeergarage in het centrum van Parijs. Dankzij Parclick zal je geen problemen ondervinden in de beperkte rij zone.

Kijk direct voor een parkeergarage in Parijs en profiteer van de parkeervoorzieningen in Parijs 'beperkte verkeerszone.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Milieuzone Parijs ZCR

Bezienswaardigheden in Parijs Bezienswaardigheden in Parijs

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

David

une seule rampe à double sens, aux heures de pointes cela peut etre cocasse

Bertrand

Pour mon premier usage, rencontre d’un personnel très prévenant même au cœur de la nuit.

PIERRE

Parking bien situé, facile à trouver, l'accès est plutôt bon même si les places ne sont pas immenses (j'ai une KIA NIRO HYBRIDE assez grosse). Formalités simples, aucun souci, une fois qu'on a pris son ticket il suffit de le faire valider à l accueil.

Aurélien

Infos conformes à la description. Parking spacieux, secure et lumineux, ouvert 24h sur 24h, nous avons trouvé facilement une place.

Barrier

Bien situé aux portes de Paris et accessible 24/244.

Sophie

Très bien. Une très bonne solution pour avoir un esprit serein et éviter tous tracas pour garer sa voiture dans Paris

Christine

Facile et pratique. Réservation en ligne rapide

Mike

Great car park in a good location at reasonable price. Welcoming host.

Philippe

Totalement satisfait

Barnaby

The QR code has never worked in the many times we have parked here but the staff are helpful at sorting this out. Would be nice if you could fix this though as it is quite annoying. Lift is broken half the time.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google