Parkeergarages dichtbij Hôpital Sainte Périne in Parijs

1 Parkeergarages gevonden
  INDIGO Versailles Reynaud
  1. Dichterbij

  INDIGO Versailles Reynaud

  Overdekt (1.9m)
  11 min (687m)
  Prijs voor 1 uur

Waar te parkeren in Hôpital Sainte Périne in Parijs

Hôpital Sainte-Périne ligt in het 16e arrondissement van Parijs. Het Sainte-Périne Ziekenhuis maakt deel uit van de Assistance publique - Hôpitaux de Paris (AP-HP) en is gespecialiseerd in geriatrie. Het ligt aan de rand van het park Sainte-Périne en op een steenworp afstand van de Seine. Om er in een mum van tijd te zijn, reserveer een plaats in de Indigo Versailles Reynaud parkeergarage.

Bent u op doorreis in de wijk van het Sainte-Périne Ziekenhuis en op zoek naar een restaurant? Wij raden u aan uw auto te parkeren op de Indigo Versailles Reynaud parkeergarage en vervolgens naar het restaurant Le Village d'Auteuil (48 Rue d'Auteuil, 75016 Parijs), Sushi Ba (9 bis Rue Boileau) te gaan, 75016 Parijs), Medirest (32 Rue Chardon Lagache, 75016 Parijs), Da Moli (15 Rue Molitor, 75016 Parijs), Umee (5 Rue Boileau, 75016 Parijs) en Thai Many (4 Rue Boileau, 75016 Parijs).

Bent u op zoek naar een hotel voor uw verblijf in Parijs in de omgeving van het Sainte-Périne Ziekenhuis? U kunt in de volgende hotels verblijven: Hôtel Botaniste (11 Rue Molitor, 75016 Parijs), Hameau Boileau (36B Rue Boileau, 75016 Parijs), Queen's Hotel Paris (4 Rue Bastien Lepage), Luxurious Flat - Eiffeltoren (106 quai Louis Blériot), Cosy And Style Mirabeau (108 quai Louis Blériot), Hôtel Exelmans (73 Rue Boileau) ... Deze hotels zijn toegankelijk voor alle budgetten en liggen allemaal in de buurt van de Indigo Versailles Reynaud parkeergarage. Als u naar het ziekenhuis van Sainte-Périne moet, bent u er zo.

Eenmaal in het Sainte-Périne Ziekenhuis vindt u voldoende openbaar vervoer om in elke buurt van Parijs te komen! U kunt de metrostations Chardon-Lagache (lijn 10) en Église d'Auteuil (lijn 10) bereiken. Daarnaast heeft u toegang tot de bushaltes Chardon-Lagache - Molitor (lijn 22 en 62) en Victorien Sardou (lijn 22, 72, N12 en N61). Laat uw auto veilig achter in de Indigo Versailles Reynaud parkeergarage in de buurt van het ziekenhuis Sainte-Périne en ga op pad om de omgeving van Parijs te ontdekken.

U bent in de buurt van het ziekenhuis Sainte-Périne om naar het IUT de Paris - Site Mirabeau te gaan? Naar de Musset-bibliotheek? Naar het Nationaal Centrum voor Wetenschappelijk Onderzoek? Het Consulaat-generaal van Kameroen? Al deze plaatsen liggen in de buurt van de Indigo Versailles Reynaud parkeergarage. Als u van plan bent om naar het Sainte-Périne Ziekenhuis te gaan, kunt u er in een mum van tijd te voet naartoe.

Zoals u ziet, biedt Parclick u de ideale parkeergarage om de wijk van het ziekenhuis Sainte-Périne te bereiken, de Indigo Versailles Reynaud parkeergarage! Verspil dus geen tijd meer en ga naar de app Parclick om naar de wijk van het ziekenhuis Sainte-Périne te gaan dankzij de Indigo Versailles Reynaud parkeergarage :)

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Hôpital Sainte Périne in Parijs in Parijs

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .