Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Gare du Nord

11 Parkeergarages gevonden
 • ECTOR - Service Voiturier - Gare du Nord
  1. Dichterbij

  ECTOR - Service Voiturier - Gare du Nord

  Overdekt (1.9m)
  1 min (64m)
 • INDIGO Euronord Lariboisière

  INDIGO Euronord Lariboisière

  Overdekt (1.9m)
  2 min (147m)
  ContactlessContactloze toegang
 • New Hotel Paris Gare du Nord

  New Hotel Paris Gare du Nord

  Overdekt (1.85m)
  5 min (313m)
  Prijs voor 6 uur
 • INDIGO Franz Liszt

  INDIGO Franz Liszt

  Overdekt (1.9m)
  6 min (372m)
  ContactlessContactloze toegang
 • INDIGO Magenta Gare de l'Est

  INDIGO Magenta Gare de l'Est

  Overdekt (1.9m)
  10 min (609m)
  ContactlessContactloze toegang
 • Montholon INDIGO

  Montholon INDIGO

  Overdekt (1.9m)
  12 min (693m)
  ContactlessContactloze toegang
 • Stalingrad Paris - Gare du Nord

  Stalingrad Paris - Gare du Nord

  Overdekt (1.85m)
  14 min (858m)
  Prijs voor 4 uur
 • Garage Place Saint-Georges - 9e arr.

  Garage Place Saint-Georges - 9e arr.

  Overdekt (1.9m)
  19 min (1.1km)
  Prijs voor 1 uur
 • Grange Batelière

  Grange Batelière

  Overdekt (2.5m)
  21 min (1.2km)
  Prijs voor 1 uur
 • Sentier 41
  1. Goedkoper

  Sentier 41

  Overdekt (1.9m)
  21 min (1.3km)
  Prijs voor 1 uur
 • Garage d'Abbeville - Gare du Nord

  Garage d'Abbeville - Gare du Nord

  Overdekt

Waar te parkeren in Gare du Nord

Ga je naar Gare du Nord in Parijs? Parkeren dicht bij het centrum van Parijs kan nogal moeilijk en duur zijn. Met Parclick reserveer je gemakkelijk én snel een parkeerplaats in een parkeergarage naar keuze. Op deze manier kun je je auto op een veilige plaats achterlaten en bespaar je jezelf de moeite en tijd voor het zoeken van een parkeerplek. Het is dus enkel in je voordeel: de auto staat tijdens je afwezigheid veilig geparkeerd en je loopt geen risico de trein te missen vanwege een zoektocht naar de juiste parkeerplek. Je kunt met Parclick tot 70% besparen en tevens vermijd je het risico boetes te krijgen.

Parclick helpt je bij het vinden van parkeerplaatsen dichtbij Gare du Nord. We hebben er alvast een paar geselecteerd die mogelijk interessant zijn voor je. Je kiest zelf de parkeergarage die jouw voorkeur heeft. We hebben er meer dan 100 in Parijs!

 • De garage d'Abbeville - Gare du Nord ligt op ongeveer 6 minuten lopen van het station. Volg Rue de Rocroy en sla rechtsaf op de Rue de Maubeuge. Ideaal is dat deze parkeerplaats 3 minuten van het metrostation Poissonnière ligt, die je direct naar Gare de l'Est brengt.

 • De parkeerplaats Goutte d'Or - Gare du Nord ligt op 3 minuten van het ziekenhuis Lariboisière en op 7 minuten van Gare du Nord. Ook vanuit hier is het heel gemakkelijk om bij Gare du Nord te komen, de parkeergarage is namelijk omringd met verschillende metrostations, waaronder de Château Rouge en Barbès-Rochechouart, die je direct naar het station brengen.

 • Stalingrad - Gare du Nord parkeerplaats, is gunstig gelegen tussen metro stations en ziekenhuizen. Wanneer je de parkeerplaats verlaat, ga je naar de Boulevard de la Chapelle en dan sla je linksaf naar Rue du Faubourg Saint-Denis; wanneer je hier rechtdoor gaat kom je bij Gare du Nord.

 • Ten slotte ligt Grand Garage Saint-Laurent - Gare de l'Est dichtbij twee metrostations - Château d'eau en Jacques Bonsergent. Beiden brengen je rechtstreeks naar het station.

Je vind het station ten noorden van het centrum van Parijs, in het 10e arrondissement, vlakbij de wijk Montmartre. Maar liefst 180 miljoen mensen per jaar maken gebruik van het treinstation Gare du Nord. Het is daarmee het drukste station van Frankrijk én Europa en één van de drukste stations ter wereld. Zoals de naam al aangeeft, vertrekken vanuit dit station de treinen richting het noorden: naar het noorden van Frankrijk en naar BelgiëNederlandDuitsland en Groot-Brittannië. Het station heeft meer dan 30 perrons voor treinen, en daarnaast 4 perrons de voor metro/RER.

Gare du Nord werd in 1846 geopend, maar al snel bleek het station te klein. Het werd in 1860 gesloopt om ruimte te maken voor het huidige station. De originele voorgevel werd verplaatst naar het station Lille Flandres in Rijsel. Sinds 1975 wordt Gare du Nord beschouwt als een historisch monument. Bovendien is het een populaire locatie voor het opnemen van films, zoals bijvoorbeeld de films Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain en La Mémoire dans la Peau.

Door de grote aantallen bezoekers en reizigers op het station en in de stad zelf, kan het moeilijk zijn een geschikte parkeerplaats te vinden tegen een betaalbare prijs. Boek daarom op voorhand jouw parkeerplaats in Parijs met Parclick: we hebben meer dan 100 parkeergarages in Parijs!

La Gare du Nord in andere talen

EN Parking Gare du Nord
IT Parcheggio Estación del Norte
DE Parken Gare du Nord
ES Parking Gare du Nord
FR Parking Gare du Nord

Gare du Nord