Parkeergarages dichtbij De Place Denfert-Rochereau

3 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  INDIGO Alésia

  Overdekt (1.85m)
  11 min (657m)
  Prijs voor 1 uur

  INDIGO Montparnasse Raspail

  Overdekt (1.9m)
  14 min (812m)
  Prijs voor 1 uur
  1. Goedkoper

  SAEMES Sainte-Anne

  Overdekt (1.9m)
  16 min (967m)
  Prijs voor 1 uur

Waar te parkeren in De Place Denfert-Rochereau

Je gaat naar het Denfert-Rochereau-plein en je bent al aan het stressen over de gedachte dat je daar moet parkeren? Geen paniek, we hebben de juiste oplossing! Wij raden u aan uw parkeerplaats vooraf te reserveren en te parkeren op de Indigo Alesia parkeergarage of op de Indigo Montparnasse Raspail parkeergarage.
Wacht dus niet langer en reserveer nu uw parkeerplaats online dankzij Parclick.nl of de mobiele app.

U kent waarschijnlijk de beeldhouwer Bartholdi, voor het maken van het beroemde Vrijheidsbeeld, maar wist u dat hij ook de majestueuze Leeuw van Belfort heeft gecreëerd, gelegen in het centrum van de Place Denfert-Rochereau? Dit beeld werd gemaakt om de verdediging van de stad te herdenken door kolonel Denfert-Rochereau in 1870-1871.

De Place Denfert-Rochereau ligt in het XIVe arrondissement van Parijs, in de wijk Montparnasse bij de parkeergarages Indigo Alesia en Indigo Montparnasse Raspail. Vanaf de Denfert-Rochereau garage kunt u het station Denfert-Rochereau bereiken dat wordt bediend door de metrolijnen 4 en 6 en door de RER B. De Indigo Alesia parkeergarage ligt op slechts enkele minuten lopen.

De Place Denfert-Rochereau is een zeer aangename plaats in de wijk Montparnasse. Inderdaad, het is omgeven door 3 pleinen en ligt dichtbij verschillende culturele plaatsen. Eenmaal geparkeerd in de parkeergarage Indigo Alesia of op de parkeergarage Indigo Montparnasse Raspail, kunt u in een mum van tijd op de Place Denfert-Rochereau en in het Musée de la Libération de Paris, het Institut Giacometti of de Catacomben van Parijs komen. De Indigo Alesia parkeergarage of de Indigo Montparnasse Raspail parkeergarage zijn ideaal gelegen om er te komen.


Als u meerdere dagen gaat doorbrengen dichtbij Place Denfert-Rochereau, kunt u bijvoorbeeld verblijven in het Hotel du Midi Paris (4 avenue René Coty, Parijs), het Hotel Alésia (1 avenue du Colonel Henri Rol-Tanguy, Parijs), het Hotel Tour Montparnasse (5 avenue du Général Leclerc, Parijs) of het Hotel Floridor (28 place Denfert-Rochereau Alésia, Parijs). Deze hotels liggen allemaal in de buurt van de Indigo Alésia parkeergarage en de Indigo Montparnasse Raspail parkeergarage.


Je hebt net geparkeerd op de Indigo Alésia parkeerplaats en je hebt honger? Ga naar de Place Denfert-Rochereau en dan kunt u genieten van vele restaurants zoals het Indiana Café - Denfert-Rochereau (1 bis avenue du Général Leclerc, Parijs), het Café du Rendezvous (2 avenue du Général Leclerc, Parijs), Parijs), Le Lakanal (2 avenue René Coty, Parijs), Le Swann et Vincent (22 place Denfert-Rochereau, Parijs), Café Daguerre (4 avenue du Général Leclerc, Parijs) of het restaurant Kwon (7 rue Ernest Cresson, Parijs). Deze restaurants liggen ook in de buurt van de Indigo Montparnasse Raspail parkeergarage.

De Indigo Alésia parkeergarage en de Indigo Montparnasse Raspail parkeergarage zijn ideaal gelegen om het Denfert-Rochereau plein te bereiken. Verspil geen tijd meer en reserveer uw plaats in de Indigo Alesia parkeergarage of de Indigo Montparnasse Raspail parkeergarage.

 

Interessante bezienswaardigheden dichtbij De Place Denfert-Rochereau in Parijs

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .