Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Île Saint-Louis

6 Parkeergarages gevonden
 • INDIGO Pont Marie
  1. Dichterbij

  INDIGO Pont Marie

  Overdekt
  5 min (319m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • SAEMES Maubert Collège des Bernardins

  SAEMES Maubert Collège des Bernardins

  Overdekt
  9 min (536m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
 • Baudoyer
  1. Goedkoper

  Baudoyer

  Overdekt
  9 min (560m)
  Prijs voor 1 uur
 • SAEMES Lagrange-Maubert

  SAEMES Lagrange-Maubert

  Overdekt
  11 min (657m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • Bastille INDIGO

  Bastille INDIGO

  Overdekt
  13 min (803m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
 • SAEMES Hôtel de Ville - Paris

  SAEMES Hôtel de Ville - Paris

  Overdekt
  14 min (825m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 minuut
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Île Saint-Louis

L'île Saint-Louis is gelegen in het 4e arrondissement van Parijs, in het centrum van Parijs, aan de Seine. Er zijn vijf bruggen om het Ile Saint-Louis te bereiken: de Pont Saint-Louis, de Pont de la Tournelle, de Pont de Sully, de Pont Louis-Philippe en de Pont Marie. De gemakkelijkste manier om Ile Saint-Louis te bereiken is door te parkeren in de parkeergarage Indigo Pont-Marie of in de parkeergarage Garage Sully en daar in een paar minuten te wandelen. Je weet hoe schaars de parkeergarageen in Parijs zijn, dus boek het op parclick.nl of met de mobiele app.

Wist je dat de inwoners van Ile Saint-Louis Ludoviciërs worden genoemd. Als u op zoek bent naar een beetje rust in de grote Parijse hoofdstad, ga dan naar Ile Saint-Louis. U kunt Ile Saint-Louis bereiken door de Parijse metro lijn 7 naar het station Pont Marie te nemen. Maar u kunt er ook met de auto komen en deze achterlaten op de parkeergarage Indigo Pont-Marie of in de parkeergarage Garage Sully.

Wandelt u op het Ile Saint-Louis? Maak van de gelegenheid gebruik om de kathedraal Notre-Dame (485 m), het Carnavalet-museum (727 m), Le Marais en Place des Vosges (729 m), het Cognacq-Jay-museum (792 m) en de Latijnse wijk in Parijs (818 m) te bezoeken.

Ile Saint-Louis is ook een ideale plek voor lunch. Hier is een kleine lijst van restaurants daar: Sorza (51 Rue Saint-Louis en l'Île, 75004 Parijs), Les Fous de L'Ile (33 Rue des Deux Ponts, 75004 Parijs), Nos Ancêtres les Gaulois (39 Rue Saint-Louis en l'Île, 75004 Parijs), L'Îlot Vache (35 Rue Saint-Louis en l'Île, 75004 Parijs), Le Caveau de l'Isle (36 Rue Saint-Louis en l'Île, 75004 Parijs), Le Flore en l'Île (42 quai d'Orléans, 75004 Parijs)... Zet uw auto af in de parkeergarage Indigo Pont-Marie of in de parkeergarage Garage Sully en loop een paar meter naar een van deze adressen.

U bent voor een paar dagen in Parijs en wilt graag overnachten op het Ile Saint-Louis? U hoeft alleen maar een kamer te reserveren in het Hôtel de Lutece (65 Rue Saint-Louis en l'Île, 75004 Parijs), het Hôtel Saint-Louis en l'Isle (Rue Saint-Louis en l'Île, Parijs), het Hôtel Du Jeu De Paume (54 Rue Saint-Louis en l'Île, 75004 Parijs), het Hôtel Des Deux-Îles (59 Rue Saint-Louis en l'Île, 75004 Parijs), het Hôtel Chez Caroline (28 quai de Béthune, 75004 Parijs)... Maar vooral, om om uw gemak te zijn bij uw aankomst, reserveer uw parkeerplaats in de parkeergarage Indigo Pont-Marie of in de parkeergarage Garage Sully.

Vergeet dus niet uw parkeerplaats te reserveren in de parkeergarage Indigo Pont-Marie of in de parkeergarage Garage Sully op Parclick als u naar Ile Saint-Louis gaat! :)

Île Saint-Louis