Parkeergarages dichtbij Porte d'Italie

2 Parkeergarages gevonden
  1. Dichterbij

  INDIGO Porte d'Italie

  Overdekt (1.9m)
  4 min (217m)
  Prijs voor 1 uur
  1. Goedkoper

  PARIPARK Moulin des Prés

  Overdekt (1.9m)
  16 min (933m)
  Prijs voor 2 uur

Waar te parkeren in Porte d'Italie

De Porte d'Italie is gelegen in het 13e arrondissement van Parijs. De naam komt van de directe verbinding met de nationale weg 7 die Parijs met Italië verbindt. Als u met de auto naar de Porte d'Italie wilt gaan, raden wij u aan te parkeren in de parkeergarage Indigo Porte d'Italie. Deze parkeergarage ligt op 3 minuten wandelafstand van Porte d'Italie.

De Porte d'Italie is een van de belangrijkste poorten van de Parijse hoofdstad die leidt naar het kruispunt van de Boulevard Masséna, de Boulevard Kellermann, de Avenue d'Italie en de Avenue de la Porte-d'Italie.
Het is slechts een paar stappen verwijderd van de parkeergarage Indigo Porte d'Italie. Vanuit Porte d'Italie kunt u naar het station van Porte d'Italie, dat wordt bediend door metrolijn 7 en tramlijn T3a, evenals bussen 131, 184, 185 en 186.

Voor de goede orde, de Porte d'Italie speelde een belangrijke rol in de bevrijding van Parijs op het einde van de Tweede Wereldoorlog. Inderdaad, net als de Porte d'Orléans is de Porte d'Italie altijd al een knooppunt van openbaar vervoer geweest, waardoor elementen van de 2e pantserdivisie van generaal Leclerc konden passeren.

Als u na het parkeren van uw auto in de parkeergarage Indigo Porte d'Italie enige tijd in dit gebied hebt, vindt u dingen die u kunt zien in de buurt van de Porte d'Italie. U kunt naar de Jardin Juan-Miro gaan, het fresque “Enfant dans le parc” bekijken, naar de Jardin du Monument aux Mères Françaises gaan...

Als u een paar dagen in de buurt van Porte d'Italie verblijft, kunt u uw auto in de parkeergarage Indigo Porte d'Italie laten staan en een kamer in het Hotel CIS Paris Kellermann (17 boulevard Kellermann) boeken, 75013 Parijs), Ibis Styles Paris Meteor Avenue d'italie (12 avenue de la Porte d'Italie, 75013 Parijs), Hotel Novex Paris (8 Rue Caillaux, 75013 Parijs), Amiral Hotel (98 avenue d'Italie, 75013 Parijs)....

Als u na het afzetten van uw auto in de parkeergarage Indigo Porte d'Italie wilt lunchen, kunt u naar één van de nabijgelegen restaurants gaan: la Liberté (190 avenue d'Italie, 75013 Parijs), Pho Co (142 boulevard Masséna, 75013 Parijs), Lao Douang Paseuth Restaurant (boulevard Masséna 129-131, 75013 Parijs) .

De parkeergarage Indigo Porte d'Italie is ideaal gelegen om de Porte d'Italie te bereiken. Verspil geen tijd meer en reserveer uw plaats in de parkeergarage Indigo Porte d'Italie op parclick.nl of met de mobiele app.

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Porte d'Italie in Parijs

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .