• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Sainte Anne's Ziekenhuis Parijs

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Sainte Anne's Ziekenhuis Parijs

Je moet naar St. Anne's Ziekenhuis? Dit grote ziekenhuis ligt in het 14e arrondissement van Parijs, Rue du Cabanis. Om er gemakkelijk te komen, raden wij u aan om te parkeren in de parkeergarage Saint-Anne, die op een minuut afstand ligt, of in de parkeergarage Indigo Alésia, die iets verderop ligt, op ongeveer 17 minuten wandelafstand.

Het Sint-Anne Ziekenhuis is sinds 1863 gespecialiseerd in psychiatrie en neurologie en is een van de symbolen van de psychiatrische inrichtingen. Het Sint-Anneziekenhuis was oorspronkelijk een boerderij die in opdracht van Napoleon lll werd omgevormd tot een ziekenhuis.
Vandaag de dag is het makkelijker om er te komen dan toen, en nog makkelijker dankzij de nabijgelegen parkeergarages die het mogelijk maken om er in een paar minuten te komen: de parkeergarage Saint-Anne, of de parkeergarage Indigo Alésia.

U kunt wachten op uw afspraak of die van een familielid in de tuin van het Saint-Anne Ziekenhuis. Neem de tijd om de beelden uit 1947 te bewonderen: een liggende leeuw van een onbekende beeldhouwer, Otarie van Émile Perrault-Harry en Le Guet van Victorien Tournier.

Komt u naar Parijs voor specifieke zorg in het Saint-Anne Ziekenhuis of wilt u gewoon een paar dagen in de wijk van het Saint-Anne Ziekenhuis blijven? U kunt uw auto achterlaten in de parkeergarage Saint-Anne of in de parkeergarage Indigo Alésia en een kamer boeken in een van de hotels of instellingen in de buurt: het appartement Cozy Glacière (116 bis Rue de la Glacière, 75013 Parijs), de ibis Styles Paris Place d'Italie Butte-aux-Cailles (22 Rue Barrault, 75013 Parijs), het Hôtel Saint Charles (6 Rue de l'Espérance, 75013 Parijs), La Villa Paris (33 Rue de la Fontaine À Mulard, 75013 Parijs)...

Heeft u niets gepland voor de lunch als u de parkeergarage Saint-Anne of Indigo Alésia verlaat? Heeft u een afspraak in het Saint-Anne's Ziekenhuis? Stop bij een restaurant in de buurt. U kunt naar het restaurant Casa Dea (161 boulevard Auguste Blanqui, 75013 Parijs), het restaurant Alouette (22-24 Rue du Champ de l'Alouette, 75013 Parijs), het restaurant La vie d'ange (41 boulevard Saint-Jacques, 75014 Parijs), of het restaurant Vaudésir (41 Rue Dareau, 75014 Parijs) gaan.

Tot slot kunt u met de auto naar het ziekenhuis Saint-Anne komen en het afzetten in de parkeergarage Saint-Anne of iets verderop in de parkeergarage Indigo Alésia, maar u kunt ook met de metro komen door lijn 6 naar het station van de Glacière te nemen of door de bussen 21 en 62 te nemen.

U heeft het dus begrepen, de parkeergarage Saint-Anne en Indigo Alésia zullen voor u erg handig zijn om naar het ziekenhuis in Saint-Anne te gaan.


Wacht dus niet langer en reserveer uw parkeerplaats bij Parclick! :)

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Sainte Anne's Ziekenhuis Parijs

Bezienswaardigheden in Parijs Bezienswaardigheden in Parijs

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Arnold

En stationnement dans le parking de 10h à 21h pour le salon de l’agriculture. Problème de QR code mais le personnel a l’accueil a été très serviable et réglé le problème

Nicolas

Très bon accès Excellent service Juste essayer d’indiquer un peu mieux les sorties… surtout en surface dans l’enceinte de Ste Anne Merci!

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google