Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij George Pompidou Ziekenhuis Parijs

2 Parkeergarages gevonden
 • INDIGO Citroën Cevennes
  1. Dichterbij

  INDIGO Citroën Cevennes

  Overdekt (1.9m)
  3 min (188m)
  ContactlessContactloze toegang
 • INDIGO Versailles Reynaud

  INDIGO Versailles Reynaud

  Overdekt (1.9m)
  14 min (840m)
  ContactlessContactloze toegang

Waar te parkeren in George Pompidou Ziekenhuis Parijs

Het George Pompidou Ziekenhuis bevindt zich in het 15e arrondissement van Parijs, Rue Leblanc. U kunt er komen met de metro door lijn 6 naar Balard te nemen, met de bus met lijnen 30, 42, 88, PC en 169, of met de RER C voorstadstrein. Maar tussen ons, de makkelijkste manier is om met de auto te gaan. Om het George Pompidou Ziekenhuis gemakkelijk te bereiken, raden wij u aan om te parkeren in de Indigo Citroën Cévennes parkeergarage. U bevindt zich op minder dan 4 minuten wandelen van het George Pompidou Ziekenhuis in Parijs en uw auto staat veilig geparkeerd.

Het George Pompidou-ziekenhuis, dat in 2000 werd geopend, is een van de meest efficiënte ziekenhuizen van Europa. Het heeft zijn naam te danken aan de voormalige president van de Republiek, Georges Pompidou.
De vereniging Le Pôle du Coeur, die tot doel heeft mensen te informeren over hart- en vaatziekten, is gevestigd in het George Pompidou Ziekenhuis.
Verspil geen tijd onderweg, reserveer een parkeerplaats in de Indigo Citroën Cévennes parkeergarage met Parclick.

Je hebt een noodgeval en je moet naar het George Pompidou ziekenhuis? Neem niet het risico om in cirkels rond te rijden om een parkeerplaats te vinden, reserveer deze in twee klikken op parclick.nl of met de mobiele app.

Wat de reden ook is, je moet dichtbij het George Pompidou Ziekenhuis overnachten? U kunt een kamer boeken in het Hotel Median Paris Porte de Versailles (1 boulevard Victor, 75015 Parijs), in het Hotel Porte de Versailles (11 boulevard Victor, 75015 Parijs), in het Hotel Le Carrosse (88 Rue Desnouettes, 75015 Parijs), in het Hotel Mirabeau Eiffel Paris (35 Rue Sébastien Mercier, 75015 Parijs)? Maar reserveer vooral uw parkeerplaats in de Indigo Citroën Cévennes parkeergarage voor uw gemoedsrust.


Wil je lunchen in de buurt van het George Pompidou Ziekenhuis? Laat uw auto achter in de parkeergarage Indigo Citroën Cévennes en ga naar het restaurant L'Os à Moelle (3 Rue Vasco de Gama, 75015 Parijs), de Bistrot d'André (232 Rue St Charles, 75015 Parijs), het restaurant Les gourmands disent (235 bis Rue St Charles, 75015 Parijs), de Terminus Balard (1 place Balard, 75015 Parijs), of het restaurant Le Beurre Noisette (68 Rue Vasco de Gama, 75015 Parijs).

Zoals u ziet, is de Indigo Citroën Cévennes parkeergarage erg handig als u naar het George Pompidou Ziekenhuis of in de buurt moet gaan. Reserveer dus snel uw parkeerplaats op Parclick! :)

George Pompidou Ziekenhuis Parijs