Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Gare de l'Est

10 Parkeergarages gevonden
 • INDIGO Magenta Gare de l'Est
  1. Dichterbij

  INDIGO Magenta Gare de l'Est

  Overdekt (1.9m)
  5 min (326m)
  ContactlessContactloze toegang
 • INDIGO Franz Liszt

  INDIGO Franz Liszt

  Overdekt (1.9m)
  9 min (521m)
  ContactlessContactloze toegang
 • ECTOR - Service Voiturier - Gare du Nord

  ECTOR - Service Voiturier - Gare du Nord

  Overdekt (1.9m)
  11 min (676m)
 • INDIGO Euronord Lariboisière

  INDIGO Euronord Lariboisière

  Overdekt (1.9m)
  14 min (812m)
  ContactlessContactloze toegang
 • SAEMES Saint-Louis Hôpital

  SAEMES Saint-Louis Hôpital

  Overdekt (1.75m)
  14 min (851m)
  ContactlessContactloze toegang
 • Stalingrad Paris - Gare du Nord

  Stalingrad Paris - Gare du Nord

  Overdekt (1.85m)
  15 min (888m)
  Prijs voor 1 dag
 • Montholon INDIGO

  Montholon INDIGO

  Overdekt (1.9m)
  17 min (992m)
  ContactlessContactloze toegang
 • Sentier 41
  1. Goedkoper

  Sentier 41

  Overdekt (1.9m)
  20 min (1.2km)
  Prijs voor 1 uur
 • Garage d'Abbeville - Gare du Nord

  Garage d'Abbeville - Gare du Nord

  Overdekt
 • New Hotel Paris Gare du Nord

  New Hotel Paris Gare du Nord

  Overdekt (1.85m)

Waar te parkeren in Gare de l'Est

Het Gare de l'Est ligt in het oostelijke deel van Parijs, in het 10e arrondissement, en is een van de 6 grootste treinstations in de stad. Vanaf hier heb je de mogelijkheid om met de trein naar de oostelijke regio's van Frankrijk en verschillende Europese steden te reizen.

Wil je jouw auto in goede handen laten voordat je met de trein reist? Parclick wil je hier graag bij helpen! Op onze website vind je een aantal goedkope parkeergarages in de directe omgeving van het Gare de l'Est. Reserveer je parkeerplaats gemakkelijk - vanuit huis. Dit bespaart je veel tijd zodat je vanaf het begin kunt genieten van je reis.

Ontdek de regio's in het oosten van Frankrijk

Het Gare de l'Est is een van de zes belangrijkste treinstations in Parijs, waarmee je toegang hebt tot veel nationale en internationale treinverbindingen. Voor iedereen die het oosten van Frankrijk wilt ontdekken, is dit het perfecte station. Je kunt vanaf hier bijvoorbeeld naar de regio Elzas-Lotharingen en andere Europese steden zoals Luxemburg, Zürich, Frankfurt, Stuttgart of Monaco gaan.

In 1849 opende het station zijn deuren voor het eerst. Vandaag de dag vind je er talloze winkels, een plek om je bagage tijdelijk te stallen, een toeristen informatiebalie en zelfs een klein winkelcentrum. Zelfs met langere wachttijden, zal je je niet vervelen - beloofd!

Het treinstation is gelegen in het 10e arrondissement, op een steenworp afstand van Gare du Nord en is gemakkelijk bereikbaar te voet of met de metro. Vanuit Gare de l'Est kun je de metrolijnen 4, 5 en 7 of een van de vele buslijnen nemen. Daarnaast zijn er enkele ziekenhuizen in de buurt van het treinstation Gare de l'Est, zoals de Saint-Louis, de Lariboisière of het Fernand Widal ziekenhuis.

Het nabijgelegen kanaal Saint Martin en het Villemin Park zijn ideale plaatsen voor een wandeling, als je bijvoorbeeld wat tijd over hebt voordat je de trein pakt.

Als je niet precies weet waar je jouw auto wilt parkeren tijdens je afwezigheid, kijk dan op de website van Parclick voor de beste opties. Hier vind je diverse parkeergarages in de buurt van de Gare de l'Est, maar ook in veel andere wijken van Parijs en andere Europese steden.

Waar je ook heen gaat, wij wensen je een goede reis.

Gare de l'Est