• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Gare de l'Est

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Gare de l'Est

Het Gare de l'Est ligt in het oostelijke deel van Parijs, in het 10e arrondissement, en is een van de 6 grootste treinstations in de stad. Vanaf hier heb je de mogelijkheid om met de trein naar de oostelijke regio's van Frankrijk en verschillende Europese steden te reizen.

Wil je jouw auto in goede handen laten voordat je met de trein reist? Parclick wil je hier graag bij helpen! Op onze website vind je een aantal goedkope parkeergarages in de directe omgeving van het Gare de l'Est. Reserveer je parkeerplaats gemakkelijk - vanuit huis. Dit bespaart je veel tijd zodat je vanaf het begin kunt genieten van je reis.

De Gare de l'Est

Ontdek de regio's in het oosten van Frankrijk

Het Gare de l'Est is een van de zes belangrijkste treinstations in Parijs, waarmee je toegang hebt tot veel nationale en internationale treinverbindingen. Voor iedereen die het oosten van Frankrijk wilt ontdekken, is dit het perfecte station. Je kunt vanaf hier bijvoorbeeld naar de regio Elzas-Lotharingen en andere Europese steden zoals Luxemburg, Zürich, Frankfurt, Stuttgart of Monaco gaan.

In 1849 opende het station zijn deuren voor het eerst. Vandaag de dag vind je er talloze winkels, een plek om je bagage tijdelijk te stallen, een toeristen informatiebalie en zelfs een klein winkelcentrum. Zelfs met langere wachttijden, zal je je niet vervelen - beloofd!

Het treinstation is gelegen in het 10e arrondissement, op een steenworp afstand van Gare du Nord en is gemakkelijk bereikbaar te voet of met de metro. Vanuit Gare de l'Est kun je de metrolijnen 4, 5 en 7 of een van de vele buslijnen nemen. Daarnaast zijn er enkele ziekenhuizen in de buurt van het treinstation Gare de l'Est, zoals de Saint-Louis, de Lariboisière of het Fernand Widal ziekenhuis.

Het nabijgelegen kanaal Saint Martin en het Villemin Park zijn ideale plaatsen voor een wandeling, als je bijvoorbeeld wat tijd over hebt voordat je de trein pakt.

Als je niet precies weet waar je jouw auto wilt parkeren tijdens je afwezigheid, kijk dan op de website van Parclick voor de beste opties. Hier vind je diverse parkeergarages in de buurt van de Gare de l'Est, maar ook in veel andere wijken van Parijs en andere Europese steden.

Waar je ook heen gaat, wij wensen je een goede reis.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Gare de l'Est

Bezienswaardigheden in Parijs Bezienswaardigheden in Parijs

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Bertrand

Pour mon premier usage, rencontre d’un personnel très prévenant même au cœur de la nuit.

Philippe

Totalement satisfait

Barnaby

The QR code has never worked in the many times we have parked here but the staff are helpful at sorting this out. Would be nice if you could fix this though as it is quite annoying. Lift is broken half the time.

DAVID

Accueil agréable et professionnel.

Benoit

Nous avions omis de passée le qcode de notre réservation le personnel présent a mis a jour notre ticket. Parfait !

Patrick louis

La carte n'a jamais fonctionné à l'entrée du parking (elle était illisible).. J'ai du, tous les soirs me rendre à l'accueil pour la changer. Grace à la gentillesse et la professionalité de votre personnel, cette opération était toujours très rapide.

Pierre

L’ensemble des prestations ont été parfaites

Jean-Brice

QR en dysfonctionnement mais opérateur réactif qui a su trouver une solution. Pas une minute de perdue par rapport à cet incident. Parfait !

Lénica

Très bien, juste il faut indiquer le code de l’ascenseur quelque part

Jean-claude

Très pratique pour accéder hopital

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google