Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Folies-Bergère

6 Parkeergarages gevonden
 • Montholon INDIGO
  1. Dichterbij
  2. Goedkoper

  Montholon INDIGO

  Overdekt
  5 min (292m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
 • Sentier 41

  Sentier 41

  Overdekt
  8 min (451m)
  Prijs voor 1 uur
 • Bourse INDIGO

  Bourse INDIGO

  Overdekt
  10 min (605m)
  ContactlessContactloze toegang
 • Garage d'Abbeville - Gare du Nord

  Garage d'Abbeville - Gare du Nord

  Overdekt
  10 min (614m)
  Prijs voor 8 uur
 • INDIGO Franz Liszt

  INDIGO Franz Liszt

  Overdekt
  11 min (667m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
 • INDIGO Magenta Gare de l'Est

  INDIGO Magenta Gare de l'Est

  Overdekt
  13 min (774m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Folies-Bergère

Als je van plan bent naar een show in deze bijna mythische Parijse cabaret te gaan, wacht dan niet tot het laatste moment om na te denken over waar je gaat parkeren! Je hebt twee opties. Optie is is je Parkeert je auto op straat ... wij wensen je veel succes, want dat heb je nodig! In Parijs is parkeren beperkt tot twee uur, plus het is al een uitdaging een vrije parkeerplek te vinden. Optie 2 is; scrol omhoog en vind een parkeergarage. Dit is een goede start, maar je moet er rekening mee houden dat de prijzen sterk verschillen van de ene parkeergarage met de andere ... verwacht goede en slechte verrassingen; maar bij Parclick, zijn we niet zozeer van de verrassingen, behalve tijdens Kerstmis - en zelfs dan hangt het er nog vanaf. Als gevolg hiervan raden wij je aan je parkeerplaats vooraf te reserveren, dit is goedkoper, en je bent gegarandeerd van een parkeerplek. Verder kies je zelf hoelang je jouw auto wilt parkeren en ben je niet gebonden aan een maximale parkeertijd. Geniet van de Folies Bergère in alle rust.

Het Folies Bergère theater verdient zijn plaats als een van de voornaamste plekken van Parijs. Het had zijn bloeitijd tijdens de Belle Époque in 1869 en was gastheer voor enkele van de grootste artiesten van de late negentiende en eerste helft van de twintigste eeuw, zoals; Charlie Chaplin, Mistinguett, Joséphine Baker, Maurice Chevalier, Charles Trenet, Fernandel, Jean Gabin, Zizi Jeanmaire - en dat noemen we er maar een paar;). Het theater verzorgde zelfs de optredens van Jacky Sardou en de laatste van Jean Marais.

Het theater is zo geliefd dat het onderwerp is van veel kunstwerken, schilder Édouard Manet heeft één van zijn beroemdste impressionistische werken aan de cabaret toegewijd: Le Bar des Folies Bergère, terwijl Georges Feydeau een toneelstuk schreef: La Duchesse des Folies Bergère. Léo Malet schreef een detectiveroman: Énigme bij de Folies Bergère. Vandaag de dag is dit theater gastheer van concerten, musicals en shows van alle soorten.

Wanneer je ergens anders parkeert in Parijs en via het openbaar vervoer naar de Folies gaat kun je de volgende opties kiezen. De metro stopt bij de Grand Boulevards (lijn 8 en 9) en Cadet (lijn 7), RER Gare du Nord (lijn B of D) of RER Auber (lijn A), evenals diverse buslijnen 48, 67, 74, 85, 26, 32, 42, 43.

Folies-Bergère