Parkeergarages dichtbij Palais de Tokyo

6 Parkeergarages gevonden
  Quai Branly - Tour Eiffel SAEMES
  1. Dichterbij

  Quai Branly - Tour Eiffel SAEMES

  Overdekt (1.9m)
  6 min (337m)
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Alma George V

  INDIGO Alma George V

  Overdekt (1.9m)
  7 min (412m)
  Prijs voor 1 uur
  Kléber - Trocadéro URBIS PARK

  Kléber - Trocadéro URBIS PARK

  Overdekt (1.9m)
  9 min (533m)
  Prijs voor 1 uur
  Saint-Dominique
  1. Goedkoper

  Saint-Dominique

  Overdekt (1.9m)
  13 min (801m)
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO George V

  INDIGO George V

  Overdekt (1.9m)
  14 min (830m)
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Pierre Charron Champs-Elysées

  INDIGO Pierre Charron Champs-Elysées

  Overdekt (1.95m)
  14 min (848m)
  Prijs voor 1 uur

Waar te parkeren in Palais de Tokyo

Palais de Tokyo

 

Palais de Tokyo ligt in het 16de arrondissement. Het gebouw is geïnaugureerd op 24 mei 1937 tijdens de internationale tentoonstelling voor technologische kunst. Vroeger heette het Palais de Tokyo, Palais des Musées d´árt Moderne.

 

Het gebouw is opgedeeld in twee secties. De oostvleugel, eigendom van de gemeente Parijs. Hier zit het Musée d´Art Moderne de la Ville de Paris. In de westvleugel, eigendom van de Franse staat, zit het Palais de Tokyo. Hier worden tijdelijke tentoonstellingen gehouden voor de hedendaagse kunst.

 

De toegangsprijs verschild per tentoonstelling. Zo kost een kaartje ongeveer 12 euro. Er zijn kortingen voor bepaalde groepen mensen hierdoor liggen de kosten bijvoorbeeld op 9 euro. Ook kan er een pas worden gekocht die toegang verleent tot het museum voor een heel jaar lang. De kosten van deze pas bedragen 41,60€ per persoon. Het is voordeliger om een duo pas te kopen als je van plan bent met iemand anders te gaan. De kosten voor een duo pas bedragen 62,40€.

Het museum ziet er vanbinnen vooral uit als een betonblok. Het geeft een industriële sfeer!

Verwacht om lang in de rij te staan voor het museum. Het is daarom aan te raden, vooral bij hoge temperaturen, een flesje water mee te nemen zodat je genoeg te drinken hebt. Het kan echter wel zo zijn dat je het flesje moet weggooien voordat je naar binnen mag.

Het museum ligt op loopafstand van de Eifeltoren. Mocht je hierna dus rustig even willen zitten en een hapje eten, dan raden we je aan om een lekker broodje te halen en te genieten in de Jardins du Trocadéro.

 

Er zijn verschillende manieren om naar het Paleis de Tokyo te komen. Mocht je met de auto komen, dan raadt Parclick je aan om jouw parkeerplek op voorhand te reserveren. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste parkeergarage. Dit betekent dat je niet hoeft te zoeken naar een parkeerplek en niet tijdsgebonden bent aan de maximale parkeerduur op straat in Parijs.

Mocht je met het OV willen komen dan kan dit natuurlijk ook. Metrolijn 9 stopt bij halte Palais des Musées d´Art moderne. Bus 72 stopt bij halte Musée d´Art Moderne Palais de Tokyo. Verder stoppen bussen 63 en 82 bij halte Iena.

 

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Palais de Tokyo in Parijs

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .