Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Moulin Rouge

4 Parkeergarages gevonden
 • Blanche Pigalle
  1. Dichterbij

  Blanche Pigalle

  Overdekt
  4 min (236m)
  Prijs voor 1 uur
 • Rédélé Place de Clichy

  Rédélé Place de Clichy

  Overdekt
  4 min (264m)
  Prijs voor 4 uur
 • Pigalle Théâtre - URBIS PARK (INDIGO)
  1. Goedkoper

  Pigalle Théâtre - URBIS PARK (INDIGO)

  Overdekt
  11 min (636m)
  Prijs voor 1 uur
 • SAEMES Mairie du 17ème

  SAEMES Mairie du 17ème

  Overdekt
  13 min (787m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
Parclick Static Map

Waar te parkeren in Moulin Rouge

Wie kent het niet; de Moulin Rouge? Tenminste één keer een show bijwonen zou op iedereen's bucketlist moeten staan!

Natuurlijk weten we allemaal dat de parkeeromstandigheden in Parijs dit niet makkelijk maken! Ten eerste, omdat parkeren in het 18e arrondissement (de wijk Montmartre) in Parijs een maximale parkeerduur van 2 uur kent, maar ook omdat dit gebied is erg populair en druk is - vooral vanwege de vele restaurants, hotels en theaters. Hierbij komt dat de Moulin Rouge aan de Boulevard de Clichy ligt, dit is een van de belangrijkste wegen in het noorden van de hoofdstad. Het is dus heel gemakkelijk te bereiken met de auto. Echter zorgt dit wel voor veel verkeer met als gevolg dat het moeilijk is een parkeerplek te vinden.

De perfecte oplossing is dan ook om op voorhand uw parkeerplaats te reserveren in de buurt van de Moulin Rouge. Je bespaart hiermee kostbare tijd én profiteert van de beste parkeertarieven in Parijs. Dat betekent dus: nóg meer genieten in Parijs!
We zetten hieronder alvast een paar parkeergarages dicht bij de Moulin Rouge op een rijtje voor je! Uiteraard kies je zélf uit meer dan de 100 parkeergarages in Parijs!

 • Clichy Montmartre parkeergarage ligt op 3 minuten loopafstand van de Moulin Rouge. Dichtbij de parkeergarage, kunt u met de metro van Place de Clichy (lijn 2 en 13) naar Blanche-station (lijn 2), zodat u de beste bezienswaardigheden van Parijs kunt ontdekken, naast Moulin Rouge, zoals: Paris Casino , Deux Ânes Theater en Comédie de Paris, evenals de bioscoop Pathé Wepler, brouwerijen en musea.
   
 • Blanche Pigalle parkeergarage bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de Moulin Rouge. Deze parkeerplaats Blanche Pigalle is ideaal voor wanneer je uit wilt gaan in Pigalle. Het is namelijk niet alleen heel dicht bij de Moulin Rouge, maar ook bij de Cigale, maar ook La Nouvelle Eve, de Comédie de Paris, het Erotiekmuseum en diverse theaters, waaronder de Saint-Georges, Fontaine en Dix Heures.
   
 • Rédélé Place de Clichy is een parkeergarage zeer goed gelegen voor parkeren in de wijk Montmartre, dicht bij de Moulin Rouge (4 minuten lopen) en uiteraard dicht bij de Place de Clichy. Ook vanuit deze parkeergarage bent u binnen no-time op het metrostation Place de Clichy (lijn 2 en 13) om de belangrijkste toeristische plekken naast de Moulin Rouge te ontdekken.
   

De Moulin Rouge opende op 6 oktober 1889 zijn deuren. Het meest herkenbare aan het gebouw is de rode molen op het dak. In de eerste jaren was de Moulin Rouge vooral gericht op extravagante shows die geïnspireerd waren op het circus. Hierna is het langzaam getransformeerd naar hét podium voor operette. Het was tevens de plek waar de Franse Cancan, een populaire cabaret dans uit Londen, populair geworden is. De Moulin Rouge heeft wereldwijd een goede reputatie opgebouwd. Deze internationale erkenning heeft de Moulin Rouge niet alleen aan zijn reputatie te danken, maar ook aan al die boeken, schilderijenfilms en muziek waar de Moulin Rouge een inspiratiebron voor is geweest.

Staat de Moulin Rouge ook op jouw bucketlist? Reserveer dan nu je parkeerplaats dicht bij de Moulin Rouge en bespaar tot wel 70%! Je hebt de keuze uit méér dan 100 parkeergarages in Parijs.

Parkeren vóór aankomst met Parclick!

Moulin Rouge