Parkeergarages dichtbij Porte Dauphine

2 Parkeergarages gevonden
  Victor Hugo Pompe INDIGO
  1. Dichterbij

  Victor Hugo Pompe INDIGO

  Overdekt (1.9m)
  9 min (566m)
  Prijs voor 1 uur
  Victor Hugo Paris INDIGO

  Victor Hugo Paris INDIGO

  Overdekt (1.9m)
  12 min (719m)
  Prijs voor 1 uur

Waar te parkeren in Porte Dauphine

De Porte Dauphine, gelegen in het hart van het 16e arrondissement van Parijs, aan het einde van de Avenue Foch en op een steenworp afstand van het Bois de Boulogne, is een van de beroemdste metrostations van Parijs. Het station Porte Dauphine wordt bediend door de Parijse metro lijn 2 en door de RER C aan het station Avenue de Foch. Om er gemakkelijk te komen, raden wij u aan uw auto te laten staan in de parkeergarage Indigo Paris Victor Hugo Pompe (700 meter van Porte Dauphine) of in de parkeergarage Indigo Place Victor Hugo (800 meter verderop).

De Porte Dauphine is zo beroemd in Parijs dat het zijn naam heeft gegeven aan de Parijs-Dauphine Universiteit, evenals aan de hele wijk, de Porte Dauphine wijk. Voor de studenten van de Parijs-Dauphine Universiteit, vergeet niet te kijken naar welke parkeergarage het dichtstbij is!

De wijk Porte Dauphine is rijk aan ambassades. Dankzij de parkeergarage Indigo Paris Victor Hugo Pompe en de parkeergarage Indigo Place Victor Hugo komt u niet meer te laat voor uw administratieve afspraken vanwege een parkeerprobleem! In de omgeving van Porte Dauphine is de ambassade van Afghanistan, het consulaat-generaal van Italië, de ambassade van Indonesië, de ambassade van Guinee, de ambassade van Tsjaad, de ambassade van Ierland ... Vergeet niet om uw parkeerplaats op voorhand te reserveren, het is een echte hel om daar te parkeren!

Het gebied van de Porte Dauphine omvat een deel van het Bois de Boulogne en strekt zich uit tot het beroemde Trocadero-plein, vanwaar u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de Eiffeltoren, gelegen aan de andere kant van de Seine. Op het Trocadero-plein kunt u ook het oorlogsmonument, de Cité de l'architecture et du patrimoine, het Parvis des droits de l'homme, het Palais de Chaillot en het Musée National de la Marine de Paris bezoeken. Om de toegang tot al deze plaatsen in de wijk Porte Dauphine te vergemakkelijken, raden wij u aan te parkeren in de parkeergarage Kléber - Trocadéro, die zich op 300 meter van het plein bevindt.

Als u meerdere dagen in dit gebied wilt doorbrengen, kunt u in een van de volgende hotels verblijven: Het Mélia Hotel (102 Avenue Victor Hugo, 75116 Parijs), het Renaissance Hotel Paris Le Parc Trocadéro (55-57 Avenue Raymond Poincaré, 75116 Parijs), het Palais de Chaillot Hotel (35 Avenue Raymond Poincaré, 75116 Parijs), het Best Western Hotel Au Trocadéro (3 Avenue Raymond Poincaré, 75116 Parijs), en vele anderen ... De wijk Porte Dauphine is de wijk die u niet mag missen voor uw vakantie! Deze hotels hebben niet allemaal een parkeergarage. Vergeet niet naar de Parclick-app te gaan om uw parkeerplaats in de wijk Porte Dauphine op voorhand te reserveren!

Zin om naar een restaurant in de wijk Porte Dauphine te gaan? De wijk Porte Dauphine zit er vol mee! U vindt er allerlei soorten restaurants zoals het Jacques Restaurant Paris, de Brasserie de la porte Dauphine, Nomicos, La Mandarine, ... Vergeet niet om uw parkeerplaats te reserveren op hetzelfde moment als uw tafel!

Heb je een wandeling om te verteren nodig? Het Bois de Boulogne ligt ten westen van de wijk Porte Dauphine.

Het district Porte Dauphine is zonder twijfel een must in Parijs. Wacht niet langer en reserveer uw parkeerplaats bij de Porte Dauphine met Parclick :)

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Porte Dauphine in Parijs

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .