Sorteren op:

Parkeergarages dichtbij Gare Montparnasse

6 Parkeergarages gevonden
 • Pasteur Montparnasse INDIGO
  1. Dichterbij

  Pasteur Montparnasse INDIGO

  Overdekt (1.9m)
  0 min (22m)
  ContactlessContactloze toegang
 • Gare Maine Montparnasse

  Gare Maine Montparnasse

  Overdekt (2.1m)
  11 min (658m)
  Prijs voor 4 uur
 • ECTOR - Service Voiturier - Gare Montparnasse

  ECTOR - Service Voiturier - Gare Montparnasse

  Overdekt (1.9m)
  11 min (672m)
 • Bonvin Lecourbe
  1. Goedkoper

  Bonvin Lecourbe

  Overdekt (1.9m)
  11 min (674m)
  Prijs voor 1 uur
 • Mairie du 15ème - Lecourbe SAEMES

  Mairie du 15ème - Lecourbe SAEMES

  Overdekt (1.9m)
  16 min (952m)
  ContactlessContactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
 • INDIGO Rennes Montparnasse

  INDIGO Rennes Montparnasse

  Overdekt (1.85m)
  18 min (1.1km)
  ContactlessContactloze toegang

Waar te parkeren in Gare Montparnasse

Ga je naar Gare Montparnasse in Parijs? Parkeren dicht bij het vierde grootste station van de hoofdstad kan nogal een uitdaging zijn. Met Parclick reserveer je gemakkelijk én snel een parkeerplaats in een parkeergarage naar keuze.
Op deze manier kun je je auto op een veilige plaats achterlaten en bespaar je jezelf de moeite en tijd voor het zoeken van een parkeerplek. Het is dus enkel in je voordeel: de auto staat tijdens je afwezigheid veilig geparkeerd en je loopt geen risico de trein te missen vanwege een zoektocht naar de juiste parkeerplek. Je kunt met Parclick tot 70% besparen en tevens vermijd je het risico boetes te krijgen. 

Parclick helpt je bij het vinden van parkeerplaatsen dichtbij Gare Montparnasse. We hebben er alvast een paar geselecteerd die mogelijk interessant zijn.
Je kiest zelf de parkeergarage die het best voldoet aan jouw voorkeuren. We hebben er meer dan 100 in Parijs!

 • Gare Maine Montparnasse parkeergarage heeft een fantastische locatie wanneer je dichtbij het station Montparnasse wilt parkeren, zodat je de trein makkelijk kunt halen.
   
 • Tour Montparnasse parkeergarage bevindt zich in de directe omgeving van het station, dicht bij de beroemde wolkenkrabber en het metro station Montparnasse Bienvenue.
   
 • Gare Montparnasse ECTOR is handig wanneer je een trein moet halen bij Gare Montparnasse. De parkeergarage biedt tevens valet diensten. Op deze manier bespaar je ook nog eens tijd!

Gare Montparnasse is een van de zeven grote kopstations in Parijs. Het bevindt zich zowel in het 14e als in het 15e arrondissement. Dit is het resultaat van bijna twee eeuwen van uitbreidingen en renovaties. Vanuit Gare Montparnasse vertrekken TGV-lijnen van de SNCF, de Franse Spoorwegen, in de richting van Bretagne, de kust van de Atlantische Oceaan en het zuidwesten van Frankrijk. Daarnaast vormt het station een knooppunt voor de metro van Parijs in het metrostation Montparnasse - Bienvenüe. Je vindt er de volgende metrolijnen: lijn 4, lijn 6, lijn 12 en lijn 13. Het metrostation verwerkt zo'n 50 miljoen reizigers per jaar.

De Tour Montparnasse ligt op een steenworp; dit is een van de hoogste wolkenkrabbers in Frankrijk, met een prachtig uitzicht over de stad. En net zoals andere stations in Parijs, is het station gebruikt voor verschillende opnamens van films. Dit gebied is de moeite waard om te bekijken als je de tijd ervoor hebt!

Wil je het beste halen uit je verblijf in Parijs en geen tijd verspillen aan zoeken naar een parkeerplek? Reserveer dan je parkeerplek via Parclick en bespaar tot wel 70%! Kies één van de parkeergarages die wij je aanbieden in de buurt van het treinstation Montparnasse óf kies uit meer dan 100 andere parkeergarages in Parijs.

Met Parclick parkeer je vóór aankomst!

Gare Montparnasse