• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Gare de Lyon

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Gare de Lyon

Gare de Lyon, één van de 7 grote hoofdstations van Parijs. Dit station ligt in het 12e arrondissement en vervoert jaarlijks 83 miljoen reizigers! Als het er ècht zo druk is moet het station er ook goed uit zien, dat is gelukt. Het werd in 1900 geopend en is vanaf 1984 omgedoopt tot "historisch monument".

Kom jij naar Parijs en wil je graag vlakbij de Gare de Lyon parkeren? Dan is dat natuurlijk mogelijk met Parclick! Let wel op, de parkeergarages in Parijs kunnen peperduur zijn, ook bij dit station. Wil je ècht een goedkope parkeergarage? parkeer dan bij het metrostation Reuilly - Diderot, op 10 minuutjes lopen van het Gare de Lyon. Vanaf Reuilly - Diderot kan je ook de metro nemen naar Gare de Lyon. 

Parclick helpt je graag met het parkeren in Parijs, of dit nou dichtbij het Gare de Lyon is, dichtbij de Eiffeltoren, de Moulin Rouge of een ander treinstation. Je kan altijd goedkoper parkeren met Parclick. Reserveer binnen 2 minuten jouw overdekte en bewaakte parkeerplaats voor een bezoek aan Parijs.  

Paris-Gare de Lyon

Hét vertrekpunt voor reizen naar het Zuidoosten

Vanaf Gare de Lyon kan je een groot deel van Frankrijk bereiken, vooral het zuidoosten (vandaar ook de naam). Het station is verbonden met onder anderen: Lyon (ècht waar!) Marseille, Cannes, Montpellier. Ook kan je steden in andere landen bereiken, denk aan Genève (Zwitserland) en Barcelona (Spanje).

Naast de ruime keus aan hoge snelheids lijnen is het station ook beroemd ;) Zij heeft namelijk in meerdere films meegespeeld, zoals: La Traversée de Paris, L´Homme de Rio en een scène uit Mister Bean´s Holiday.

Dan hebben we natuurlijk nog de metrolijnen en RER, een soort sprinter/hoge snelheid metro. De metrolijnen 1 & 14 zijn aangesloten op dit station. Voor de RER heb je hier de lijnen A en D.

Waar brengen die lijnen je heen? De RER lijn A rijdt rechtstreeks naar het Louvre, het Charles-de-Haulle-plein en het Arche du Quartier de la Défense. Lijn D brengt je naar Gare du Nord, de Champs-Élysées laan, Bercy en Bastille.

Vertrek of Parkeer vanaf Gare de Lyon voor het mooiste, indrukwekkendste uitstapje vol met cultuur, kunst en lekkere Franse gerechten. Over eten gesproken, het station heeft een goed restaurant "Le Tain Bleu" wat werd gebouwd met het station. Het heeft meerdere zalen met verguldsel en houtsnijwerk versierd, leren banken, kroonluchters en een kleine kunstcollectie. De keuken in dit restaurant is goed, het heeft in 2012 een Michelin Ster gehad.

Door de grote aantallen bezoekers en reizigers op het station en in de stad zelf, kan het moeilijk zijn een geschikte parkeerplaats te vinden tegen een betaalbare prijs. Reserveer daarom vooraf jouw parkeerplaats in Parijs met Parclick: Wij zijn in samenwerking met meer dan 200 parkeergarages in Parijs!

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Gare de Lyon

Bezienswaardigheden in Parijs Bezienswaardigheden in Parijs

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Bertrand

Pour mon premier usage, rencontre d’un personnel très prévenant même au cœur de la nuit.

Philippe

Totalement satisfait

Barnaby

The QR code has never worked in the many times we have parked here but the staff are helpful at sorting this out. Would be nice if you could fix this though as it is quite annoying. Lift is broken half the time.

DAVID

Accueil agréable et professionnel.

Pierre

L’ensemble des prestations ont été parfaites

Lénica

Très bien, juste il faut indiquer le code de l’ascenseur quelque part

Thierry

Un parking super sécurisé, propre un accueil très sympa je recommande

Wouter

There are also electric loading options for your car. This was a pleasant surprise!

Marie-pierre

J'y suis allée deux fois, toujours quelqu'un de dispo pour m'accueillir avec gentillesse. Ponctualité et respect des horaires prévus.

Michel

Prima lokatie om de auto te stallen voor een weekendje Parijs!

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google