Parkeergarages dichtbij Hotel Ibis Paris Montmartre 18ème

4 Parkeergarages gevonden
  Rédélé Place de Clichy
  1. Dichterbij

  Rédélé Place de Clichy

  Overdekt (2.4m)
  1 min (72m)
  Prijs voor 4 uur
  Parking Nollet
  1. Goedkoper

  Parking Nollet

  Overdekt (1.9m)
  9 min (540m)
  Prijs voor 1 uur
  SAEMES Mairie du 17ème

  SAEMES Mairie du 17ème

  Overdekt (1.85m)
  11 min (638m)
  Prijs voor 1 uur
  Pigalle Théâtre - URBIS PARK
  1. Goedkoper

  Pigalle Théâtre - URBIS PARK

  Overdekt (1.9m)
  13 min (793m)
  Prijs voor 1 uur

Waar te parkeren in Hotel Ibis Paris Montmartre 18ème

Het Hotel Ibis Paris Montmartre 18ème is een 3-sterren hotel gelegen in het (wie verzint dat nou?!) 18e arrondissement van Parijs. Dit hotel heeft alles wat je nodig hebt en meer, inclusief een ontbijtbuffet om er voor te zorgen dat je jouw dag start in Franse stijl. Geniet van een taartje of een Madeleine met een lekker glas versgeperste Jus ´d Orange voor een enthousiaste dag in Parijs!

Als je met de auto komt, heb je deze eigenlijk niet nodig. Het openbaar vervoer in Parijs is namelijk zo goed, je komt overal. De auto moet dan veilig en overdekt staan voor een paar dagen, dat zou het fijnst zijn. Het hotel biedt parkeerplaatsen aan voor 21 euro per dag. Reserveer je echter op Parclick, dan heb je een parkeerplaats voor 18 euro per dag, in een parkeergarage op 1 minuut lopen van het hotel. Reserveer binnen 2 minuten de perfecte parkeergarage via Parclick.

Hotel Ibis Paris Montmartre 18ème

Op steenworpafstand van de Moulin rouge

Dit Ibis hotel is gelegen op 300 meter van de bekende Moulin Rouge, waar de mooiste shows opgevoerd worden. Op 15 minuutjes lopen heb je de Sacré-Coeur basiliek, die je kan herkennen aan haar fel witte buitenkant en prominente ligging op de heuvel. Heilige gebouwen werden het liefst op een heuvel of bergen gebouwd, dat komt door het menselijke verlangen in contact te komen met het goddelijke. 

Het hotel is ook goed gelegen voor de liefhebbers van de film Amélie, die ook hier is gefilmd. Zo kan je een klein toertje doen met alle “hot spots”. Als je wilt relaxen of picknicken in het park, het Parc Monceau is 20 minuten lopen. Als laatste is het hotel dichtbij het Place de Clichy metrostation, vanaf welke je naar nog veel meer bezienswaardigheden kan reizen in Parijs.

Nou, nu heb je het hotel, alleen de parkeerplaats nog. Kijk op onze interactieve kaart voor de parkeergarage naar jouw wensen. Reserveer binnen 2 minuten en wees gegarandeerd van jouw parkeerplaats. Geniet ervan!

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Hotel Ibis Paris Montmartre 18ème in Parijs

Beroemde cookies

Door het gebruiken van deze website ga je akkoord met onze .