• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Invalides

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Invalides

Gelegen tussen het Louvre in het oosten en de Eiffeltoren in het westen, is het Invalides in Parijs niet te missen, met de fantastische locatie dat het is, kunnen wij je vertellen - het is niet makkelijk om ergens je auto te parkeren! In Parijs is er een limiet van maximaal 2 uur parkeren, hoge tarieven en het gebied wordt gecontroleerd onder een waakzaam oog. Zet dus een wiel verkeerd en je zult zeker een boete krijgen, en niemand houdt van boetes. Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken;) Met Parclick kun je vooraf je parkeerplek reserveren, je kunt kiezen waar je wilt parkeren en hoe lang je wilt parkeren, alles voor een goedkopere prijs dan je zou betalen op de dag zelf!

Invalides

Klassiek Parijs

Een traditionele buurt van de welvarende Parijzenaar, en de aristocratie, deze wijk straalt geld uit. Mooie, maar massieve appartementen zijn hier aan de orde van de dag. De gebouwen zijn zo groot dat ze door de Franse Republiek in beslag werden genomen om hen in ambassades te veranderen. De Seine ligt naar ten noorden van de buurt en wordt gedomineerd door het complex met dezelfde naam: L'Hôtel des Invalides.

L'Hôtel des Invalides is een complex van musea en monumenten die de militaire geschiedenis van Frankrijk beschrijven. Het omvat het Musée de l'Armée, het Musée des Plans Relief en het Musée d'Histoire Contemporaine. Maar het meest indrukwekkende onderdeel moet de gouden Dôme des Invalides zijn, waar een van de beroemdste Corsicans ter wereld zijn laatste rustplaats heeft - Napoléon. De Dôme werd geïnspireerd door de Sint Pietersbasiliek in Rome, en is niets minder dan indrukwekkend.

Als je een kunstliefhebber bent is Het Musée Rodin een aanrader. Het museum viert de werken van Auguste Rodin, die zijn gehele collectie aan de Franse staat heeft geschonken. Het heeft prachtige tuinen, die door de inheemse Parijzenaren bewonderd werden, evenals kunst van Van Gogh, Monet en Renoir. De beschrijvingen zijn ook beschikbaar in het Engels.

Dit gebied is rustiger dan het Quartier Latin of Montmartre. Waarom ga je niet even langs bij de Marie-Anne Cantin Shop om een traditionele Franse kaas te proberen? Yum!

Geniet van je tijd in Invalides, zonder je zorgen te maken over een parkeerplaats. Boek nu met Parclick!

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Invalides

Bezienswaardigheden in Parijs Bezienswaardigheden in Parijs

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Aurélien

Infos conformes à la description. Parking spacieux, secure et lumineux, ouvert 24h sur 24h, nous avons trouvé facilement une place.

Sophie

Très bien. Une très bonne solution pour avoir un esprit serein et éviter tous tracas pour garer sa voiture dans Paris

Christine

Facile et pratique. Réservation en ligne rapide

Mike

Great car park in a good location at reasonable price. Welcoming host.

Elodie

Nous avons été accueilli par un monsieur très gentil, qui nous a très bien expliqué. Place très bien même pour un 5008. Accès facile

STÉPHANE

Accès facile et sortie libre durant la durée de location

Pascale

Accueil parfait

Arnold

En stationnement dans le parking de 10h à 21h pour le salon de l’agriculture. Problème de QR code mais le personnel a l’accueil a été très serviable et réglé le problème

Jean pierre

Gros défaut : lors de la réservation, pas indiqué que l'ascenseur est en panne depuis plusieurs mois : c'est le cas pour ce parking C'est rédibitoire pour une personne handicapée, ce qui était mon cas.

Thierry

Les places sont trop exigues , je ne pouvais plus rentrer dans mon véhicule la personne présente au départ vraiment aimable dommage cette odeur horrible de "merde"

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google