Parkeergarages dichtbij Place du Trocadéro

3 Parkeergarages gevonden
  Kléber - Trocadéro URBIS PARK (INDIGO)
  1. Dichterbij

  Kléber - Trocadéro URBIS PARK (INDIGO)

  Overdekt
  7 min (433m)
  Prijs voor 1 uur
  Quai Branly - Tour Eiffel SAEMES
  1. Goedkoper

  Quai Branly - Tour Eiffel SAEMES

  Overdekt
  13 min (761m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  Victor Hugo Paris INDIGO

  Victor Hugo Paris INDIGO

  Overdekt
  14 min (833m)
  Contactloze toegang

Waar te parkeren in Place du Trocadéro

Place de Torcadéro is een van de leukste parken in Parijs. Hier zul je niet alleen toeristen vinden, maar ook veel inwoners van Parijs. Denk dus goed na over waar je wilt parkeren. Parclick biedt je gelukkig genoeg parkeergarages aan zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Dit scheelt je op termijn geld en tijd en je bent altijd verzekerd van de beste prijs. Scroll even naar boven en bekijk en reserveer de beste parkeergarage voor jou!

Het Place de Trocadéro ligt in het 16de arrondissement. Vanaf het plein heb je mooi uitzicht op de Eiffeltoren en toegang tot rust en een stukje natuur.  Ook kun je het Palais de Chaillot bewonderen. Dit paleis is in 1937 gebouwd voor de wereldtentoonstelling van 1937. De daar op volgende jaren is het gebouw gebruikt door onder andere de Verenigende naties, hier werd bijvoorbeeld de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens getekend. Verder ligt het park aan de Seine.

Het eerste wat je zult opvallen is dat het park volstaat met bomen. In het midden in een grote fontein te vinden en als je verder richting het paleis kijkt, dan zie je dat het park vrijwel symmetrisch is.

Het typerende van het park is dat niet alleen toeristen naar het Park gaan, ook de inwoners van Parijs zal je er in grote aantallen vinden. Dit komt door de typische sfeer die het park uitstraalt. Het haalt je even uit het stadsgevoel en laat je kennis maken met vrede en rust.

Mocht het weer niet mee zitten? Wees gerust, er is veel te doen in de omgeving van het park. Ga bijvoorbeeld lekker uit eten in een van de vele restaurants in de omgeving. Mocht je zin hebben om een museum te bezoeken, het Musée d´Art Moderne de la Ville de Paris is te vinden op een steenworp afstand.

Voordat je het park gaat bezoeken zul je jouw auto ergens moeten parkeren. Als je van uitdagingen houdt is dit jouw moment! Mocht je toch liever je tijd in het park of onder de Eifeltoren besteden, dan zit je bij Parclick goed. Boek met gemak een parkeergarage zodat je verzekerd bent van een parkeerplek. Het enige wat je hoeft te doen is een parkeerplek boeken, natuurlijk voor de beste prijs. Vervolgens rijd je naar de parkeergarage, laat je jouw boekingsbevestiging zien en alles is geregeld.

Mocht je de auto ergens anders parkeren kan dit ook altijd via Parclick. In dit geval zou je met het OV kunnen komen.

Lijn 6 en 9 brengen je naar halte Trocadéro. Verder zou je met bus 72 naar le Notre of Pont d´lena kunnen gaan. Bus 82 brengt je naar Varsovie of Tour Eiffel. Kijk voor actuele reisinformatie altijd even op Google Maps.

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Place du Trocadéro in Parijs