Parkeergarages dichtbij Universiteit van Parijs - Campus Grands Moulins

7 Parkeergarages gevonden
  INDIGO Université Diderot
  1. Dichterbij

  INDIGO Université Diderot

  Overdekt
  5 min (328m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Quai d'Ivry

  INDIGO Quai d'Ivry

  Overdekt
  9 min (555m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Bercy Saint-Emilion

  INDIGO Bercy Saint-Emilion

  Overdekt
  10 min (620m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Bercy Lumière

  INDIGO Bercy Lumière

  Overdekt
  11 min (637m)
  Contactloze toegang
  INDIGO - Bibliothèque François Mitterrand

  INDIGO - Bibliothèque François Mitterrand

  Overdekt
  11 min (654m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  Bercy 2
  1. Goedkoper

  Bercy 2

  Overdekt
  14 min (823m)
  Prijs voor 3 uur
  Foire du Trône Paris

  Foire du Trône Paris

  Overdekt
  14 min (823m)
  Prijs voor 5 uur

Waar te parkeren in Universiteit van Parijs - Campus Grands Moulins

Student of leraar aan de Universiteit van Parijs - Campus Grands Moulins? Deze belangrijke en erkende instelling is sinds enkele jaren gevestigd in de wijk van de Linkeroever in Parijs, in het 13e arrondissement. Elke dag reizen er veel studenten en professoren naartoe en daarom kan het voor veel mensen een ware challenge zijn om er met de auto te komen, dus waarom zou je niet online een parkeerplaats reserveren bij Parclick in een van de parkeergarages in de buurt van L'Université Paris 7 Denis Diderot, zoals de Indigo Paris Université Diderot parkeergarage, die op slechts enkele minuten van de faculteit is gelegen.

Zoals gezegd is de Universiteit van Parijs - Campus Grands Moulins een zeer grote instelling, en een grote instelling betekent veel studenten en gebouwen gewijd aan onderwijs, informatie en onderzoek, daarom kunt u in de omgeving van de Universiteit Parijs 7 Denis Diderot ook andere instellingen vinden zoals de Bibliothèque des Grands Moulins, het Centre de Ressources Jacques Seebacher, maar ook de Simone de Beauvoir Foundation. Na een goede dag van studeren, lezingen en onderzoek, kunt u met uw vrienden in de Jardins Grands Moulins Abbé Pierre gaan relaxen en genieten van een welverdiende late namiddag. U vindt deze etablissementen in de buurt van de Indigo Paris Université Diderot parkeergarage.

Heb je een beetje honger na je lessen? Maak je geen zorgen, de omgeving van de Université de Paris - Campus Grands Moulins zit vol met verschillende restaurants, geschikt voor alle budgetten! U kunt naar het restaurant Dans la Cuisine (54 Avenue de France, 75013 Parijs) gaan, maar ook naar de restaurants Pomme de pain (9-13 Rue Marie-Andrée Lagroua Weill-Hallé), Paris Milan (11 Rue Elsa Morante), Les 1001 Nuits restaurant (41 Quai Panhard et Levassor) en tenslotte het Toyama restaurant (5 Rue Françoise Dolto) of vele anderen in de buurt van de Indigo Paris Université Diderot parkeergarage.

Als u bij het verlaten van de Faculteit Diderot boodschappen moet doen, kunt u naar de Monoprix gaan die naast de deur ligt, u vindt er ook de winkels Marionnaud-Parfumerie en DARTY Bibliothèque Nationale de France, en als u uw bril moet verwisselen, aarzel dan niet en ga naar de Opticien Alain Afflelou, op slechts een paar stappen van de Indigo Paris Université Diderot parkeergarage.

Als u werkt bij L'Université de Paris - Campus Grands Moulin en op zoek bent naar een crèche waar u uw kind een paar uur kunt laten staan, dan is de crèche Les Petits Tourbillons Paris 13 precies wat u nodig heeft, dichtbij de Diderot-faculteit en de Indigo Paris Université Diderot parkeergarage, het zal u en uw kind gelukkig maken!

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Universiteit van Parijs - Campus Grands Moulins in Parijs