Landing cover image

Populaire parkeergarages in Universiteit van Parijs - Campus Grands Moulins

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Universiteit van Parijs - Campus Grands Moulins

Student of leraar aan de Universiteit van Parijs - Campus Grands Moulins? Deze belangrijke en erkende instelling is sinds enkele jaren gevestigd in de wijk van de Linkeroever in Parijs, in het 13e arrondissement. Elke dag reizen er veel studenten en professoren naartoe en daarom kan het voor veel mensen een ware challenge zijn om er met de auto te komen, dus waarom zou je niet online een parkeerplaats reserveren bij Parclick in een van de parkeergarages in de buurt van L'Université Paris 7 Denis Diderot, zoals de Indigo Paris Université Diderot parkeergarage, die op slechts enkele minuten van de faculteit is gelegen.

Zoals gezegd is de Universiteit van Parijs - Campus Grands Moulins een zeer grote instelling, en een grote instelling betekent veel studenten en gebouwen gewijd aan onderwijs, informatie en onderzoek, daarom kunt u in de omgeving van de Universiteit Parijs 7 Denis Diderot ook andere instellingen vinden zoals de Bibliothèque des Grands Moulins, het Centre de Ressources Jacques Seebacher, maar ook de Simone de Beauvoir Foundation. Na een goede dag van studeren, lezingen en onderzoek, kunt u met uw vrienden in de Jardins Grands Moulins Abbé Pierre gaan relaxen en genieten van een welverdiende late namiddag. U vindt deze etablissementen in de buurt van de Indigo Paris Université Diderot parkeergarage.

Heb je een beetje honger na je lessen? Maak je geen zorgen, de omgeving van de Université de Paris - Campus Grands Moulins zit vol met verschillende restaurants, geschikt voor alle budgetten! U kunt naar het restaurant Dans la Cuisine (54 Avenue de France, 75013 Parijs) gaan, maar ook naar de restaurants Pomme de pain (9-13 Rue Marie-Andrée Lagroua Weill-Hallé), Paris Milan (11 Rue Elsa Morante), Les 1001 Nuits restaurant (41 Quai Panhard et Levassor) en tenslotte het Toyama restaurant (5 Rue Françoise Dolto) of vele anderen in de buurt van de Indigo Paris Université Diderot parkeergarage.

Als u bij het verlaten van de Faculteit Diderot boodschappen moet doen, kunt u naar de Monoprix gaan die naast de deur ligt, u vindt er ook de winkels Marionnaud-Parfumerie en DARTY Bibliothèque Nationale de France, en als u uw bril moet verwisselen, aarzel dan niet en ga naar de Opticien Alain Afflelou, op slechts een paar stappen van de Indigo Paris Université Diderot parkeergarage.

Als u werkt bij L'Université de Paris - Campus Grands Moulin en op zoek bent naar een crèche waar u uw kind een paar uur kunt laten staan, dan is de crèche Les Petits Tourbillons Paris 13 precies wat u nodig heeft, dichtbij de Diderot-faculteit en de Indigo Paris Université Diderot parkeergarage, het zal u en uw kind gelukkig maken!

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Universiteit van Parijs - Campus Grands Moulins

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Pierre

Attente plus d'une heure trente pour avoir le voiturier; je pense que poiur mon nouveau voyage j'envisagerais autrement. Cordialement

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google