• Beste aanbiedingen
  • Meer dan 3 miljoen klanten
  • Boeken met flexibele data

Populaire parkeergarages in Zoo de Vincennes

De meest centrale

De goedkoopste

Waar te parkeren in Zoo de Vincennes

Parkeren in de buurt van de Parc Zoologique de Paris is niet altijd even makkelijk. Door het hoge aantal bezoekers kan het soms een tijdje duren voordat je iets hebt gevonden. Bij Parclick helpen je graag bij het reserveren van een parkeerplek. Dit scheelt je niet alleen tijd, maar ook geld! Kies dus slim en maak gebruik van onze service!

Parc zoologique de Paris

Giraffen, apen, kikkers, spinnen en nog véél meer! In totaal zijn er in de dierentuin 180 verschillende diersoorten te zien.

De dierentuin bevindt zich in het Bois de Vincennes, een bekend park in Parijs. Het opende zijn deuren in 1934 en gaf toegang tot een wereld waar men de natuur kon ontdekken. Het park is maar liefst 16 ha groot. In 2008 na 74 jaar of trouwe dienst werd besloten het park te sluiten. De verblijven waren niet veilig genoeg meer voor zowel de bezoekers, als de dieren. Er was te veel achterstallig onderhoud om nog verantwoordelijk te kunnen blijven draaien.

Er werd wel besloten dat het park na een grote renovatie opnieuw zou kunnen worden geopend. Zo werd het park in 2014 opnieuw dé dierentuin van Parijs. Echter zijn de meningen over de dierentuin wel verdeeld. Zo zijn de looppaden van beton. Of de dierentuin meer doet aan moderne verwachtingen is de vraag. Het oogt simpel en saai zeggen sommige. Of dit echt de mening is van de meerderheid is de vraag. Door de jaren heen is de flora natuurlijk gaan groeien en zijn er nieuwe diersoorten bijgekomen. De enige manier om erachter te komen is door zelf een kijkje te gaan nemen.

Er zijn in totaal 5 gebieden in het park met elk zijn eigen thema. Zo heb je de Amazone-Guyana biozone waar je dieren uit onder andere de Amazone zult tegen komen. Gevolgd door de Europa Biozone met dieren uit gebieden uit Europa. De derde zone is de Madagaskar zone, hier zul je bijvoorbeeld vogels en giftige kikkers tegen komen! Handjes thuis dus! Verder heb je de Sahel-Sudan biozone met dieren zoals de neushoorn en de zebra. Als laatste heb je dieren uit Patagonië, denk bijvoorbeeld aan de puma.

Prijzen beginnen vanaf 13€ voor kinderen t/m 11 jaar, 15,50€ van 12 t/m 25 jaar en 21€ vanaf 26 jaar en ouder. 

Mocht je met het OV willen komen dan kan dat natuurlijk ook. Metrodienst 8 stopt bij halte Porte Dorée, let wel op dat je nog een stukje zult moeten lopen. Busdienst 46 stopt bij halte Alphand. Deze halte ligt recht voor de ingang van de dierentuin.

Download app

Veeg met je vinger over onze app en alles verandert.

U beslist waar en wanneer u parkeert en welke parkeergarage het beste bij u past. Je bespaart geld, je bespaart tijd en je beseft dat parkeren snel en handig kan zijn. Je komt altijd op tijd.

Descargar en App StoreDescargar en Google Play

Zoo de Vincennes

Meer dan 1M chauffeurs hebben al geboekt bij  Parclick

Barrier

Bien situé aux portes de Paris et accessible 24/244.

Andreas

Sehr unkompliziert. Sehr gut beschildert. Einfach zu finden. Jederzeit gerne wieder.

Puntuación de App Store
4.6 App Store
Puntuación de Google Play
4.6 Google Play
Puntuación de Google
4.5 Google