Parkeergarages dichtbij Rue Saint-Honoré in Parijs

8 Parkeergarages gevonden
  SAEMES Pyramides
  1. Goedkoper

  SAEMES Pyramides

  Overdekt
  2 min (131m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Louvre

  INDIGO Louvre

  Overdekt
  6 min (388m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Marché Saint-Honoré

  INDIGO Marché Saint-Honoré

  Overdekt
  6 min (389m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO Croix des Petits Champs

  INDIGO Croix des Petits Champs

  Overdekt
  7 min (440m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO - Vendôme

  INDIGO - Vendôme

  Overdekt
  8 min (502m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  INDIGO - Louvre Samaritaine

  INDIGO - Louvre Samaritaine

  Overdekt
  12 min (700m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  Bourse INDIGO

  Bourse INDIGO

  Overdekt
  13 min (800m)
  Contactloze toegang
  Prijs voor 1 uur
  SAEMES Opéra-Meyerbeer

  SAEMES Opéra-Meyerbeer

  Overdekt
  min ()
  Contactloze toegang

Waar te parkeren in Rue Saint-Honoré in Parijs

Bent u op zoek naar een parkeerplaats in de buurt van de Rue Saint-Honoré? Parclick biedt u er 4 aan! Laat uw auto veilig achter in de volgende parkeergarages:

 


De Rue Saint-Honoré is bijna 2 kilometer lang en ligt tussen de eerste en de achtste arrondissementen van Parijs. De Rue Saint-Honoré is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. U vindt de metrostations Châtelet, Les Halles, Châtelet - Les Halles (lijnen 1, 4, 7, 11, 14 en de RER A, B, D).


In het midden van de Rue Saint-Honoré vindt u het Palais Royal - Musée du Louvre (lijn 1 en 7). Tot slot vindt u ook het station Concorde (lijnen 1, 7 en 12) aan de andere kant van de Rue Saint-Honoré.

Een beetje geschiedenis:


Oorspronkelijk maakte de Rue Saint-Honoré deel uit van een van de hoofdassen van Lutèce, maar aan het einde van de 12e eeuw, tijdens het bewind van Philippe Auguste, heeft deze zich echt ontwikkeld.


De Rue Saint-Honoré dankt zijn naam aan de voormalige collegiale kerk van Saint-Honoré, waarvan de site nu bezet is door het Ministerie van Cultuur, ook wel de Bons-Enfants genoemd.

De Rue Saint-Honoré is een van de plaatsen die u niet mag missen voor sightseeing. Tijdens een wandeling in de Rue Saint-Honoré kunt u namelijk monumenten bezoeken zoals het Koninklijk Paleis, de tuin van de Tuilerieën, het Louvre-museum, de Comédie Française, het Vendôme-plein en het Madeleineplein. Daarnaast vindt u vele luxe merken zoals Messika Joaillerie (259 Rue Saint Honoré, 75001 Parijs), Chloé Saint Honoré Parijs (253 Rue Saint Honoré, 75001 Parijs), Alexander McQueen (372 Rue Saint Honoré, 75001 Parijs), Hervé Chapelier (390 Rue Saint Honoré, 75001 Parijs), FENDI Boutique Paris Saint Honoré (265 Rue Saint Honoré, 75001 Parijs), Valentino (273 Rue Saint Honoré, 75008 Parijs), Gucci (2 Rue du Faubourg Saint Honoré, 75008 Parijs), en vele anderen. Wij raden u aan uw auto te laten staan in een van onze beveiligde parkeergarages en Parijs te voet te verkennen. Parkeerplaatsen zijn erg populair in dit gebied, dus vergeet niet om uw parkeerplaats op voorhand te reserveren.

Zin om naar een goed restaurant in de Rue Saint-Honoré te gaan? Of gewoon voor een gastronomische pauze? In de wijk Rue Saint-Honoré vindt u vele gebakjes, theesalons en restaurants van allerlei aard, zoals Bistro Mee (Koreaanse keuken, 5 Rue d'Argenteuil, 75001 Parijs), Tearoom - Pâtisserie des Tuileries (1 Rue des Pyramides, 75001 Parijs), Petite Manufacture Michel Cluizel (201 Rue Saint-Honoré, 75001 Parijs), Jean-Paul Hévin Paris Vendôme Store (binnenplaats, 231 Rue Saint-Honoré, 75001 Parijs), Ladurée (de beroemde bitterkoekjes!). 16 Rue Royale, 75008 Parijs). Verspil geen tijd meer met het zoeken naar een plaats om te parkeren en reserveer uw parkeerplaats op voorhand in een van onze 100% beveiligde parkeergarages!

Kom je een paar dagen in Parijs? De Rue Saint-Honoré is de ideale plek om het beste uit uw verblijf te halen! Zodra uw auto is geparkeerd op een beveiligde parkeergarage, kunt u naar het Normandische hotel Le Chantier (7 Rue de l'Échelle), het hotel Le Pradey (5 Rue Saint-Roch), het Lion D'Or Louvre Hotel & Residence (5 Rue de la Sourdière) gaan, in het Renaissance hotel Paris Vendôme (4 Rue du Mont Thabor), in het hotel Mandarin Oriental Paris (251 Rue Saint-Honoré) of in het Sofitel Paris le Faubourg hotel (15 Rue Boissy d'Anglas). Deze hotels hebben niet allemaal een parkeergarage en het is een echte hel om te parkeren in de Rue Saint-Honoré. Om te voorkomen dat u urenlang in rondjes moet rijden, vergeet niet uw plaats te reserveren in een van onze vele parkeergarages in de buurt van de Rue Saint-Honoré: de parkeergarage Les Halles - Saint-Eustache, de parkeergarage Pyramides, de parkeergarage Indigo Vendôme, de parkeergarage Indigo Marché Saint-Honoré.

Reserveer vooraf uw parkeerplaats bij Parclick en ontdek de beroemde Rue Saint-Honoré!

 

Interessante bezienswaardigheden dichtbij Rue Saint-Honoré in Parijs in Parijs